Είναι αυτό το νέο Ford Mondeo;

Μια σειρά φωτογραφιών ενός μυστηριώδους καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου από την Κίνα ενδέχεται να απεικονίζει το Ford Mondeo επόμενης γενιάς που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021

Οι πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το μοντέλο Ford D-Segment αναφέρουν ότι ο εξωτερικός σχεδιασμός του θα αναφέρεται σε crossover, με εκδόσεις αμαξώματος hatchback και station wagon.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που δείχνουν ένα όχημα με περιπετειώδη εμφάνιση. Ο μπροστινός προφυλακτήρας αστέρια στη μεγάλη μάσκα Ford, που πλαισιώνεται από λεπτά φώτα, ενώ μπορούμε να δούμε μια προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος. Η πίσω πόρτα χαρακτηρίζεται από πολύ ισχυρή κλίση του παρμπρίζ, φώτα που ενώνονται μεταξύ τους και διπλή αεροτομή. Τέλος, οι ράγες οροφής και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος ενισχύουν τον χαρακτήρα crossover.

Πέρασμα

Στο εσωτερικό βρίσκουμε μια τεράστια ενιαία οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, αφήνοντας λίγο χώρο αριστερά και δεξιά για τους αεραγωγούς. Μπορούμε επίσης να δούμε έναν περιστροφικό διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, πιθανότατα για το αυτόματο κιβώτιο Ford.

Το Mondeo που θα παρουσιαστεί το 2021 και θα κυκλοφορήσει το 2022, όχι μόνο θα αντικαταστήσει την τρέχουσα γενιά του μοντέλου, αλλά και τα S-MAX και Galaxy που αναμένεται να καταργηθούν.

[Πηγή: News Yiche μέσω Motor.es]

Source