Ένας 80χρονος άντρας από την Αυστρία αγόρασε μια Porsche 80η

Ο Ottocar J, κάτοικος της Βιέννης, αγόρασε την 80η Porsche, διατηρώντας ζωντανό το πάθος του για τα γερμανικά αυτοκίνητα μάρκας στη δεκαετία του ’80!

Η σχέση της Ottocar με την Porsche ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια, όταν είδε ένα να περνάει γρήγορα μπροστά του. Την επόμενη περίοδο κατάφερε να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να αγοράσει την πρώτη του Porsche το 1977, ένα 911 E στο Speed ​​Yellow. Τις επόμενες δεκαετίες, η συλλογή Ottocar αυξήθηκε σημαντικά, με την προσθήκη πολύ ειδικών αυτοκινήτων όπως τα 917, 910, 914, 356 Coupé, 911 RS 2.7, 930 Turbo, 956 και 991 Speedster.

Porsche

Συνολικά, η Porsche που αγόρασε στη ζωή του είναι 80, ενώ σήμερα διατηρεί 38 από αυτά. Αυτό του επιτρέπει να οδηγεί μια διαφορετική Porsche για κάθε εργάσιμη ημέρα του μήνα και δύο για τα σαββατοκύριακα. Τα αυτοκίνητα φυλάσσονται στο γκαράζ του, μαζί με μια μεγάλη συλλογή από αναμνηστικά, μινιατούρες και αφίσες από αγώνες, ενώ η περιοχή διαθέτει επίσης σαλόνι και αίθουσα κινηματογράφου.

Η τελευταία απόκτηση της Ottocar είναι ένα μπλε Porsche 718 Boxster Spyder που έλαβε από το εργοστάσιο στο Zuffenhausen. Στην πραγματικότητα, λόγω της ιστορίας του, ο Porsche του επέτρεψε να τοποθετήσει το έμβλημα στην κουκούλα του αυτοκινήτου. Όπως παραδέχεται, οδηγεί συχνά το 718 Boxster Spyder, απολαμβάνοντας τον ήχο, το χειρισμό και τη ρύθμιση της ανάρτησης, ενώ το θεωρεί ως το μόνο νόμιμο Porsche που του θυμίζει τον αγώνα 910.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του, ο Ottocar δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει να αγοράζει και να οδηγεί μοντέλα της αγαπημένης του μάρκας. Την επόμενη φορά που θέλει να οδηγήσει τον Παν-Αμερικανικό αυτοκινητόδρομο σε Καγιέν.

Source