Έδωσε στο Chevrolet Corvette να πάρει ένα Mitsubishi Outlander

Η είδηση ​​ότι ένας άντρας από τις ΗΠΑ έδωσε ένα ολοκαίνουργιο Chevrolet C8 Corvette για να αγοράσει ένα Mitsubishi Outlander, πυροδότησε μια καταιγίδα αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με την πλειοψηφία του κοινού να αναρωτιέται για τα κίνητρα αυτού του συγκεκριμένου αγοραστή. Μετά από εκατοντάδες σχόλια, η αντιπροσωπεία που δημοσίευσε τη φωτογραφία αποφάσισε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις απαντώντας σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Tommy, τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον Mike Baum, επικεφαλής μεταχειρισμένων οχημάτων στο εμπόριο Hurst Autoplex της Mitsubishi στο Τέξας, το σπορ αυτοκίνητο αγοράστηκε μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ τους, με σκοπό την άμεση πώληση του Corvette. Πιο συγκεκριμένα, ο Tommy αγόρασε το μπλε Chevrolet Corvette LT3 στα 81.219 $ και το πούλησε λίγο μετά το κέρδος των 10.000 $!

Αφού ολοκλήρωσε αυτήν την ομολογουμένως προνομιακή συμφωνία, ο Tommy αποφάσισε να αγοράσει ένα SUV για τις καθημερινές του μετακινήσεις και επέλεξε το Mitsubishi Outlander των 19.000 $ χάρη στην ανταλλαγή που τον εξαίρεσε από τους φόρους. Με άλλα λόγια, ο Αμερικανός κατέληξε με ένα ολοκαίνουργιο D-SUV που του κόστισε μόλις 9.000 $ χάρη στο κέρδος που έκανε από την αγορά και πώληση του Corvette.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ένα ολοκαίνουργιο Chevrolet C8 Corvette συνετρίβη λίγο μετά τη λήψη του

Σε τελική ανάλυση, τα σχόλια για έναν αγχωτικό σύζυγο, τα οικονομικά προβλήματα και άλλες εικασίες φαίνεται ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, δικαιολογώντας τον Tommy για την παράξενη αλλά ιδιαίτερα προσοδοφόρα επιλογή του.

Όσο για το Chevrolet C8 Corvette, πωλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες καθώς ένας άντρας με το όνομα Ryan Wells που περνούσε από το σημείο, είδε τις φωτογραφίες στο Facebook και διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν βαμμένο στη σκιά που ήθελε. Χωρίς σπατάλη χρόνου, επισκέφτηκε τον αντιπρόσωπο, έκανε μια κατάθεση και έφτιαξε το δικό του Corvette που είχε λιγότερα από 2.000 χιλιόμετρα στο χιλιομετρητή.

[Πηγή: The Drive]

Source