Η εφαρμογή δίσκου μου. Οδηγήστε καλύτερα, πληρώστε λιγότερα!

6170 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2020

Ασφαλής συμπεριφορά οδήγησης και μείωση των ασφαλίστρων

Η αγορά ασφάλισης αυτοκινήτων αλλάζει Generali, με το αναβάθμιση προνομίων παρέχεται στους αντισυμβαλλόμενους μέσω της εφαρμογής Generali My Drive.

Η Γενάλι με στόχο τη ρύθμιση της τεχνολογίας και έξυπνες εφαρμογές στην υπηρεσία του ασφαλισμένου και των συνεργατών του, προχωρά στην αναβάθμιση των προνομίων που παρέχονται μέσω της εφαρμογής τηλεματικής, Generali MyDrive, το συνδέει ασφαλής συμπεριφορά οδήγησης με το μείωση των ασφαλίστρων.

Η εφαρμογή MyDrive – Ο προσωπικός σύμβουλος ασφαλούς οδήγησης

ο Η εφαρμογή MyDrive παρέχει στον ασφαλισμένο την ευκαιρία να διαφοροποιεί το τελικό του ασφάλιστρο, με βάση την οδηγική του συμπεριφορά. Το μόνο που απαιτείται είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν στο κινητό του τηλέφωνο (iphone / android) και να συνδεθείτε. Η εφαρμογή εγγραφές τότε αυτόματα οι διαδρομές του.
Συγκεκριμένα, η έξυπνη εφαρμογή Generali MyDrive λαμβάνει υπόψη και αξιολογεί έναν αριθμό παραγόντων συμπεριφοράς οδήγησης όπως: επιτάχυνση, φρενάρισμα, ρυθμός και σταθερότητα οδήγησης καθώς και στροφή. Η υψηλή βαθμολογία στις παραπάνω παραμέτρους μεταφράζεται σε ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Με την ολοκλήρωση κάθε ταξιδιού, ο χρήστης λαμβάνει, χάρη στο τεχνολογία τηλεματικής, την ανάλυσή του την οδηγική του συμπεριφορά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να δει πού στη διαδρομή ήταν ασφαλής η οδήγησή του και ποια μπορεί να βελτιωθεί και να λάβει ασφαλείς συμβουλές οδήγησης. Ο χρήστης λαμβάνει συμβουλές, βάσει επιστημονικά δεδομένα, μαθαίνοντας πώς οι αντιδράσεις και η ετοιμότητά του ως οδηγού αυξάνουν ή μειώνουν τον κίνδυνο ατυχήματος. Έτσι, ο ασφαλισμένος αποκτά ένα “Προσωπικός σύμβουλος” για ασφαλή οδήγηση, που ταιριάζει κυριολεκτικά στο κινητό του και τον ακολουθεί σε κάθε του κίνηση.

Συμπληρώνοντας έναν ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό χιλιομέτρων και διαδρομών οδήγησης, το Ατομική βαθμολογία χρήστη, υπό την οποία, ο ασφαλισμένος θα μπορεί να ζητήσει έκπτωση στο ασφάλιστρο.

Ο νέα προνομιακή χρήση της εφαρμογής MyDrive παρέχει το δικαίωμα έκπτωσης σε όλους τους αντισυμβαλλόμενους Γενάλι με πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Speed. Τα προνόμια έκπτωσης θα ισχύουν τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες πελάτες.

Αναλυτικότερα, το καθένα νέος πελάτης της αυτοκινητοβιομηχανίας θα λάβει αυτόματα 5% έκπτωση, εάν πραγματοποιεί λήψη και ενεργοποίηση της εφαρμογής MyDrive. Ταυτόχρονα, εκτός από την έκπτωση 5%, ανάλογα με το σκορ που θα επιτευχθεί, κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να λαμβάνει επιπλέον ανταμοιβές κάθε μήνα, μειώνοντας περαιτέρω το τελικό του ασφάλιστρο.

Με την εφαρμογή MyDrive το Γενάλι ορίζει το τεχνολογία στην υπηρεσία του ασφαλισμένου, προσφορά ταυτόχρονα και κίνητρα για τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς. Αυτή είναι μια επιλογή που εξυπηρετεί τη στρατηγική της Generali για την παροχή μιας υπηρεσίες οικοσυστήματος, ποιος θα ακολουθήσει τον ασφαλισμένο στην καθημερινή του ζωή και θα τους τους βοηθά να ζήσουν μια καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή.

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ: https://mydrive.generali.gr/

Source