Νέο τεύχος DRIVE, την Κυριακή 20/9 με το Real News

Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν ήταν ποτέ εύκολη. Προφανώς όχι τώρα. Αλλά επιστρέψαμε φρέσκο ​​και σπριντ για να καλύψουμε το έδαφος που χάθηκε κατά τη διάρκεια των ημερών ανάπαυσης και να προετοιμάσουμε ένα ζήτημα με τον κύριο ήρωα το Audi A3 Sportback. Δηλαδή, το πρώτο premium μικρό και μεσαίο, το οποίο με την πάροδο του χρόνου – και αναλογικά – σάρωσε τις πωλήσεις στη χώρα μας και αναλύεται σε βάθος μέσω του στυλό του Alexis στο πλήρες τεστ του Master Test.

Η δεύτερη θέση στο εξώφυλλο ανήκει στην όγδοη γενιά του Volkswagen Golf GTI με 245 PS, ενώ το αντικείμενο των ονείρων αυτό το μήνα είναι η Ferrari F8 Spider, η οποία υπόσχεται όλα όσα το κλειστό Tributo μαζί με πιο άμεση επαφή με το περιβάλλον. Και το γκάζι δεν τελειώνει εδώ, καθώς οι 306 ίπποι του X2 M35i δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εναλλακτικό χαρακτήρα GTi στο μικρότερο Sport Activity Coupe της BMW.

Συγκρίναμε επίσης την plug-in υβριδική έκδοση της BMW X1 με τον κινητήρα Volvo XC40 T5 Twin που μόλις έφτασε στη χώρα μας, σε μια μάχη που θα μπορούσε να αναδείξει το τέλειο εταιρικό αυτοκίνητο. Ωστόσο, σε αυτό το τεύχος, η ηλεκτροδότηση δεν αφορούσε μόνο τα αυτοκίνητα, αλλά και τα ποδήλατα. Τώρα που η κρατική επιδότηση προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού, αναλύουμε τι ακριβώς είναι και σε ποιον απευθύνονται τα ηλεκτρικά ποδήλατα, ενώ δοκιμάζουμε τρεις από διαφορετικές κατηγορίες.

Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με το MINI One D Clubman, την έκδοση diesel του νέου Renault Captur, το Citroen C3 Aircross με τον κινητήρα ντίζελ 120 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο, την επίσης αυτόματη έκδοση του Nissan Micra και τη βασική έκδοση κινητήρα του Mitsubishi Space Star. Ως δοκιμή ενός κλασικού μοντέλου αυτόν τον μήνα, επιτύχαμε επιτέλους το FIAT 124 Sport Spider που κυνηγούσαμε εδώ και πολύ καιρό, ενώ ο θρύλος του τεύχους ονομάζεται Tom Tjaarda και είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την εικόνα του.

Εκτός από τις δοκιμές αυτοκινήτων και ποδηλάτων, το DRIVE 288 έχει επίσης θέματα εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος. Για παράδειγμα, μια ανάλυση της τεχνολογίας κυψελών υδρογόνου και πόσο ρεαλιστικό είναι να είναι το επόμενο βήμα στο αυτοκίνητο. Αλλά και η άποψη του Υφυπουργού Αθλητισμού για τα μηχανοκίνητα σπορ, καθώς και η περιγραφή του σχεδίου που υπάρχει για την επιστροφή του ράλι της Ακρόπολης στο ημερολόγιο των παγκόσμιων αγώνων.

Καλή ανάγνωση!

Source