Έρχεται η 3η σεζόν του “F1: Drive To Survive”

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 2020 μπορεί να έχει επηρεαστεί σημαντικά από την παγκόσμια πανδημία Covid-19 coronavirus, αλλά αυτό δεν θα στερήσει το κοινό από την 3η σεζόν του “F1: Drive To Survive”!

Ο λόγος για το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Netflix, που για δύο σεζόν έχει προσελκύσει ενδιαφέρον παρουσιάζοντας τον μαγικό κόσμο της κορώνας των μηχανοκίνητων σπορ, από μέσα!

Οι τηλεοπτικές συνέργειες της ψηφιακής πλατφόρμας συνεχίζουν να βρίσκονται στις μάντρες, αν και λόγω αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας, με πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Formula 1, Chase Carey.

Όλα αυτά σε μια εποχή που, σε αντίθεση με τα χρόνια του Bernie Ecclestone, η Liberty Media, η οποία έχει πλέον τα εμπορικά δικαιώματα για το άθλημα, επιδιώκει να το προωθήσει σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες!

Στην πραγματικότητα, το Grand Prix του Eifel που θα πραγματοποιηθεί στο Nürburgring στις 11 Οκτωβρίου (δείτε το τελικό ημερολόγιο των 17 αγώνων για τη σεζόν 2020 κάνοντας κλικ εδώ) το πρώτο στην ιστορία του αθλήματος που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του YouTube (σε συγκεκριμένες χώρες).

Μένει να δούμε, όταν το αγαπημένο μας άθλημα θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη!

styrian-gp-20-rain-rbpool-b1000x600

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του GP Spain

Ποιος είναι ο γρηγορότερος οδηγός στην ιστορία της F1;

Ο Leclerc έκανε δύο γύρους με χαλαρές ζώνες!

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source