Η Porsche και η Audi οργανώνουν παραστάσεις με drive-in

Θέλετε να προσελκύσετε νέους πελάτες, τα τμήματα μάρκετινγκ τους Porsche και Όντι προσφέρουν “έξυπνα” πακέτα.

Ένα από αυτά και ίσως το πιο ενδιαφέρον, που είναι τώρα ο νέος τρόπος διασκέδασης, που μας γνώρισε κατά τη διάρκεια του κλειδώματος, είναι οι παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους και πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί.

Αυτή η ειδική προσφορά περιλαμβάνει μια υπαίθρια κινηματογραφική εκπομπή με εικονικά αυτοκίνητα Porsche και Audi όπως 911 και R8, ενώ οι προσκεκλημένοι θεατές έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε διαφορετικά αυτοκίνητα των δύο εταιρειών σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο

Η Porsche ξεκίνησε αυτές τις παραστάσεις κοντά στη μονάδα της Λειψίας, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 200 αυτοκίνητα. Στο εγγύς μέλλον, η εταιρεία Zuffenhausen σχεδιάζει να οργανώσει κάτι παρόμοιο στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και την Ατλάντα.

Η Audi, από την άλλη πλευρά, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να διαφημίσει τη νέα γενιά A3 Sportback στο περιθώριο αυτών των εκδηλώσεων “Urban Cinema” που πραγματοποιήθηκαν σε 12 γερμανικές πόλεις. Στην πραγματικότητα, το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τεράστιο, καθώς υπήρχαν παραστάσεις που συγκέντρωσαν 1.000 αυτοκίνητα, με τις πρώτες σειρές να κλείνουν αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες των A3 και e-tron.

Διαβάστε επίσης:

Porsche 911 Targa 4 και 4S

Porsche 911 με χειροκίνητο κιβώτιο 7 ταχυτήτων!

Σύγκριση: Audi R8 V10 VS McLaren 720S VS Porsche 911 Carrera S

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source