Η Tesla παραμένει το αφεντικό στις μπαταρίες, ο ανταγωνισμός πλησιάζει

Μια νέα πτώση 7 μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δείχνει ότι η Tesla παραμένει το απόλυτο αφεντικό, αλλά πλησιάζει ο ανταγωνισμός.

Η UBS πραγματοποίησε αυτή την πτώση σε όλες τις ηλεκτρικές μπαταρίες αυτοκινήτων της εταιρείας, καθώς και σε άλλους κατασκευαστές.

Αυτοί οι κατασκευαστές περιλαμβάνουν οχήματα της Volkswagen, της General Motors, της Toyota, της BMW και άλλων. Κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί τη δική του τεχνολογία, με διαφορετικά χημικά και τοποθέτηση μπαταριών στα οχήματά του, αλλά η λύση της Tesla παραμένει η καλύτερη συνολική προσφορά στην αγορά σήμερα.

Ο UBS ολοκληρώνει την έρευνά του δηλώνοντας:

Ενώ η Tesla συνεχίζει να πρωτοστατεί με την καλύτερη συνολική τεχνολογία κινητήρα, το προβάδισμα στον κόσμο των κυψελών μπαταριών είναι τώρα ελάχιστο και θα εξαρτηθεί στο μέλλον από τον νέο ιδιόκτητο σχεδιασμό κυψελών μπαταριών.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Tesla έχει ήδη ετοιμάσει μια νέα, ιδιόκτητη μπαταρία, που ονομάζεται 4680, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι χρησιμοποιείται σήμερα. Φυσικά, πρέπει να περιμένουμε μέχρι 2021, καθώς το νέο κελί μπαταρίας θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο μοντέλο Y που θα παραχθεί στο Gigafactory στο Βερολίνο.

Πηγή

TBTesla

.Source