Ειδική έκδοση DRIVE Top Cars 2020, την Κυριακή 5/7 με το REAL News

Μετά τα έντονα σοκ που ισοπέδωσαν αποτελεσματικά την παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων τους τελευταίους μήνες, τα πρώτα μηνύματα της αγοράς φαίνονται αρκετά αισιόδοξα.

Το αγοραστικό κοινό δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του και οι διασταυρώσεις στις εκθέσεις υπόσχονται καλύτερη συνέχεια. Με την ευχή-παραδοχή φυσικά ότι η πραγματικότητα της υγείας θα επιτρέψει κάτι τέτοιο. Σκεφτόμαστε αυτόν τον άξονα, δημιουργήσαμε την επιπλέον έκδοση του DRIVE Top Cars 2020, η οποία στοχεύει να ξεδιπλώσει το τοπίο για όποιον θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο αμέσως.

Γι ‘αυτό αρχικά χωρίσαμε την αγορά σε κατηγορίες με βάση την τιμή, το μέγεθος, την τεχνολογία και τον χαρακτήρα των αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, εντοπίσαμε τις καλύτερες επιλογές σε κάθε μία και ολοκληρώσαμε την ενημέρωσή σας δοκιμάζοντας την πιο ενδεικτική και / ή ενδιαφέρουσα έκδοση κάθε μοντέλου. Λόγω της επικαιρότητας, έχουμε αφιερώσει πολλές σελίδες σε ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβρίδια ή plug-in υβρίδια, αν θέλετε, τα οποία στο εγγύς μέλλον θα συνοδεύονται από πρόσθετα κίνητρα και ανακούφιση για τα οποία θα διαβάσετε στη σχετική αναφορά.

Μέσα στις 70 δοκιμές της έκδοσης θα λάβετε μια πλήρη εικόνα των χαρακτηριστικών του μοντέλου που σας ενδιαφέρει. Και αν ψάχνετε για άλλη έκδοση, είναι πιθανό να απέχει ένα ή δύο κλικ, στον Ιστό του drive.gr.

Καλή ανάγνωση!

Source