Νέο τεύχος DRIVE, την Κυριακή 21/6 με τα REAL News

Το νέο τεύχος του DRIVE, που κυκλοφόρησε αυτήν την Κυριακή με το REAL News, είναι κάτι στοίχημα. Είναι αυτό που αναλαμβάνει να υποστηρίξει με το θέμα και το μέγεθος της επιστροφής μας στην ομαλότητα, με την ελπίδα ότι οι συνέπειες του κλειδώματος θα μειωθούν στο ελάχιστο.

Λόγω του τελευταίου, οι εξελίξεις τους τελευταίους μήνες όσον αφορά τα νέα μοντέλα και τις εκτοξεύσεις είχαν σχεδόν παγώσει, έτσι όπως αναμενόταν η απόψυξη ήταν απότομη και ήρθε πολύ. Ξεκινώντας από τη νέα γενιά του Mercedes-Benz GLA που έχει την κεντρική θέση στο κάλυμμα και συνεχίζει με το ολοκαίνουργιο Renault Captur, ένα άλλο best-seller. ο Ford Kuga 1.5 EcoBoost που περνάει το αναλυτικό Master Test – μετά κριτική βίντεο ήδη δει-, το υβρίδιο Suzuki Vitara το οποίο προστέθηκε στο υλικό ουσιαστικά “στον τύπο” καθώς και Skoda Kamiq 1.0 G-TEC Η κατανάλωση φυσικού αερίου (CNG), είναι τα μοντέλα που καλύπτουν τα πιο καυτά νέα.

Αυτό το μήνα μπορεί να μην χρειαστεί να δοκιμάσουμε κάποιο εξωτικό υπερήρωα με εκπληκτικό αέριο, ωστόσο το ανανεωμένο Alfa Romeo Giulia στη νέα έκδοση Veloce Ti από 280 PS ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να αφήσουμε πίσω το κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν. Υπάρχουν όμως και άλλα … μοντέλα εκτός SUV. Θα διαβάσετε σχετικά με αυτά από τη μια πλευρά στη συγκριτική του νέου ΤΠΔ Volkswagen Golf 1.5 των 130 PS με Opel Astra 1.2 Turbo του 145, από την άλλη πλευρά στην καθαρή ηλεκτρική δοκιμή Peugeot e-208 το οποίο συγκρίναμε επιπλέον με το ηλεκτρικό MINI Cooper SE, ως τα δύο πιο κομψά ηλεκτρικά σούπερ μίνι στην αγορά.

Τα πρόσφατα μέτρα για την ηλεκτρονική κινητικότητα προφανώς δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, από τη μια πλευρά τα παρουσιάζουμε λεπτομερώς, από την άλλη καταφέραμε να έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Αλεξάνδρα Στούκου.

Τέλος, επιβεβαιώνοντας ότι έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο κατά την οποία οι εξελίξεις τρέχουν κανονικά, τα αγωνιστικά ζητήματα επέστρεψαν και μαζί τους μια ανάλυση των λόγων που οδήγησαν στο διαζύγιο μεταξύ της Ferrari και Σεμπαστιάν Vettel.

Το μόνο που μένει είναι να επαναληφθούν οι αποστολές στο εξωτερικό, αλλά αυτό φαίνεται λίγο μακριά. Καλή ανάγνωση προς το παρόν, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε την ταχύτητα ανά σελίδα, ταχύτητα ανά μήνα.

Source