Οικονομία, αυτοπεποίθηση και ασυναγώνιστος εαυτός

3217 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/12/2020

Το LPG (Liquefied Petroleum Gas) ή το LPG (Liquefied Petroleum Gas) είναι επίσης δημοφιλές στην Ελλάδα, λόγω της εξαιρετικά χαμηλής τιμής και της οικονομίας που προσφέρει στο κόστος μεταφοράς.

Η Groupe Renault, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων με γνώμονα τον καταναλωτή, προωθεί τις εκδόσεις των δημοφιλών μοντέλων LPG από το 2010, κατασκευάζοντας εξελιγμένους, αποδοτικούς και αξιόπιστους κινητήρες διπλού καυσίμου (LPG) και LPG. . Στην πραγματικότητα, η Dacia είναι ο μόνος κατασκευαστής αυτοκινήτων που προσφέρει εκδόσεις LPG, σε ολόκληρη τη γκάμα μοντέλων της.

Γιατί Υγραέριο και γιατί η Renault ή Ντάσια;

Η απάντηση είναι απλή: Οι κινητήρες Renault και Dacia είναι μια αξιόπιστη, προσιτή και εξαιρετικά οικονομική στη χρήση επιλογή, η οποία ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των Ελλήνων αγοραστών. Πάρτε για παράδειγμα τα μοντέλα best seller κάθε μάρκας στην Ελλάδα, το Clio και το Captur για τη Renault και το Duster for Dacia.

Όλα είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα turbo βενζίνης 1.0 TCe 100hp, ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να λειτουργεί με υγραέριο και προσφέρει απαράμιλλη αυτονομία που φτάνει τα 1.500 χιλιόμετρα, ανάλογα με το μοντέλο. Ταυτόχρονα, η δεξαμενή υγραερίου είναι κατασκευασμένη από χάλυβα υψηλής αντοχής και τοποθετείται στον χώρο όπου, στις απλές εκδόσεις, τοποθετείται ο εφεδρικός τροχός (εφεδρικό), χωρίς να επηρεάζεται η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.

Η Renault Clio & Captur στην έκδοση διπλού καυσίμου (LPG-βενζίνη) καταναλώνει, στο συνδυασμένο κύκλο 4,6-4,8 l / 100 km και 5,4-5,6 l / 100 km αντίστοιχα, ενώ εάν το LPG επιλέγεται ως καύσιμο, η κατανάλωση πηγαίνει στα 5,7- 6,1 l / 100 km και 6,6-6,8 l / 100 km αντίστοιχα, σε μικτές συνθήκες οδήγησης. Επομένως, παρά την υψηλότερη κατανάλωση υγραερίου, η χαμηλότερη τιμή του ως καύσιμο (0,76 ευρώ / λίτρο), ορίζει το κόστος ταξιδιού περίπου 4,5 ευρώ για κάθε 100 χλμ με το Clio και μόλις πάνω από 5 ευρώ ανά 100 χλμ με το Captur!

Όσον αφορά το Duster, το στιβαρό SUV της οικογένειας Dacia, ο κινητήρας turbo TCe 1.000 ίππων υπόσχεται 5,5 l / 100 km βενζίνη & 6,8-6,9 l / 100 km LPG ευρώ / 100 km και λίγο πάνω από 5 ευρώ για κάθε 100 km ! Εδώ τα οφέλη του ψηλού, ευρύχωρου και άνετου Duster συνδυάζονται αρμονικά με την οικονομία στην τσέπη σας.

5 καλύτερες στιγμές για LPG που αξίζει να γνωρίζετε

Εκτός από τα παραπάνω, συλλέγουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το υγραέριο που πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε:

Με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών

Το κύριο πλεονέκτημα του εργοστασιακού συστήματος υγραερίου στα μοντέλα της Renault και της Dacia είναι η πενταετής εργοστασιακή εγγύηση που τους συνοδεύει, η οποία συνδυάζεται με την παροχή 3 ετών δωρεάν οδικής βοήθειας. Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του Renault and Dacia Authorized Repairers Network διασφαλίζει ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου σας γίνεται με ασφάλεια και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, χωρίς να διακυβεύεται το όφελος κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Προσθέτοντας στην εξίσωση η χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών, σε ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία έχουν εγγύηση ενός έτους και υποβάλλονται σε πολλές δοκιμές αντοχής, για να αποδείξουν την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά τους, η συντήρηση ή επισκευή της Renault ή της Dacia σας έχει εγγυημένο αποτέλεσμα , με την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος 25 πόντων

Με την επίσκεψή σας σε ένα από τα Renault και Dacia Authorized Repairers ‘Network, παρέχεται δωρεάν τεχνικός έλεγχος 25 σημείων, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός τώρα το χειμώνα, για ασφαλή ταξίδια. Η συντήρηση της Renault και της Dacia γίνεται με κόστος εργασίας που είναι συγκεκριμένα για κάθε τομέα, με διαφάνεια στην τιμολόγηση, ώστε να γνωρίζετε, ανά πάσα στιγμή, πόσο θα του κοστίσει κάποια, προγραμματισμένη ή όχι, επισκευή ή συντήρηση. Ταυτόχρονα, υπάρχει πάντα η βεβαιότητα και η εγγύηση της χρήσης των συνιστώμενων αναλωσίμων και γνήσιων ανταλλακτικών, ενώ όλα γίνονται με ασφάλεια, εν μέσω των απαιτητικών καταστάσεων που δημιουργούνται λόγω της πανδημίας, καθώς οι εργαζόμενοι λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής κανείς δεν κινδυνεύει.

Renault Total Care 5+

Είναι το αυτοκίνητό σας άνω των 5 ετών; Η Renault φρόντισε να δημιουργήσει πακέτα συντήρησης και επισκευής για μοντέλα άνω των 5 ετών με κόστος 58 € και με το συνολικό όφελος για τον πελάτη να φτάσει έως και το 30%. Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του, οι πελάτες θα βρουν την απόλυτη φροντίδα, με γνήσια ανταλλακτικά, εγγύηση και εργασία υψηλής ποιότητας.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Λάβετε υπόψη ότι τα πακέτα περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια.

Στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα και να αναζητήσετε τον Εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Renault & Dacia που σας εξυπηρετεί, για να οδηγήσετε το αγαπημένο σας μοντέλο ή να επισκευάσετε το δικό σας Renault ή Dacia, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα για τη διασφάλιση της υγείας. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία μπορεί να γίνει με ασφάλεια, από την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών 800 11 11011.

Source