Ένα Audi A4 διαφορετικό από τα άλλα

Μια διαφήμιση για την πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την πόλη του Λέξινγκτον στη Νότια Καρολίνα (Η.Π.Α.) έπληξε το ενδιαφέρον μας αυτή την εβδομάδα καθώς αφορά ένα πολύ ιδιαίτερο Audi A4 της γενιάς B7 (2004-2009).

Ο ιδιοκτήτης του μοντέλου είναι ο Mark Lipinski που έχει πραγματοποιήσει τις πιο εκτεταμένες μετατροπές τα τελευταία δύο χρόνια. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η ανύψωση 51 mm της ανάρτησης και η τοποθέτηση ελαστικών εκτός δρόμου με διάμετρο 33 “. Για να ταιριάζει στους τροχούς, ο Mark έπρεπε να κόψει μέρος των εμπρός και πίσω φτερών καθώς και τους προφυλακτήρες .

Η κουκούλα με εισόδους αέρα και το κάλυμμα του κορμού είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά μαζί με το όχημα ο πωλητής διαθέτει επίσης τα εργοστάσια. Η “στρατιωτική” φορεσιά είναι τυλιγμένη, με την αρχική απόχρωση του αυτοκινήτου να είναι κόκκινη. Η εικόνα συμπληρώνεται από τα φώτα aftermarket, τις εισόδους αέρα τύπου S Line με ενσωματωμένους λαμπτήρες ομίχλης, τις μαύρες λεπτομέρειες στη γρίλια και το πλαίσιο παραθύρου και τον διαχύτη.

Όντι

Αυτό το A4 τρέχει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που λειτουργεί με αυτόματο κιβώτιο. Παρόλο που μια έκδοση quattro ταιριάζει με αυτήν την εμφάνιση, η μονάδα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς. Από το 2008 έως και σήμερα, το πάσχον Audi έχει ταξιδέψει πάνω από 240.000 χιλιόμετρα.

Όπως αναμενόταν από την ηλικία και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, υπάρχουν μερικά μέρη του που χρειάζονται εργασία. Ένα από αυτά είναι η εξάτμιση και μια μικρή διαρροή ψυκτικού. Επιπλέον, ένας από τους δύο προβολείς καίγεται και τα χρωματισμένα παράθυρα αρχίζουν να ξεφλουδίζουν. Υπάρχει επίσης μικρή ζημιά στο εσωτερικό, ειδικά στο κάθισμα του οδηγού. Ωστόσο, όλες οι υπηρεσίες έχουν γίνει και ο κινητήρας, η μετάδοση, η ανάρτηση και τα φρένα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Για όσους αναρωτιούνται, η τιμή του μη συμβατικού Audi A4 είναι 4.500 $. Σύμφωνα με τον τρέχοντα ιδιοκτήτη, το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά θα δώσει όμορφες στιγμές σε όποιον το αγοράσει καθώς προσελκύει τα μάτια και το ενδιαφέρον των περαστικών.

Source