Το In.gr στην πρώτη διαδρομή σε συναυλία στη Γλυφάδα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο κοροναϊός μπορεί να έχει φέρει σκαμπανεβάσματα στη ζωή μας, αλλά όπως λέει η Βασίλισσα “Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί”.

Από τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Μαΐου κλείσαμε και ξεχάσαμε λέξεις όπως “συναυλία”, “θέατρο” και “κινηματογράφος”.

Αλλά τώρα το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και στην Ελλάδα το καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση. Και όπου πιστεύαμε ότι η διασκέδαση και η προστασία δεν πήγαν μαζί, η απάντησή μας προήλθε από το! Το παρελθόν!

Αυτή είναι η διαχρονική κίνηση στον κινηματογράφο, η οποία για τους περισσότερους από εμάς είναι κάτι που βλέπουμε μόνο σε αμερικανικές ταινίες από τη δεκαετία του ’50 και μετά.

Αυτό άλλαξε από χθες. Η χώρα μας απέκτησε τη δική της κίνηση. Στην πραγματικότητα, η πρεμιέρα δεν ήταν με την προβολή μιας ταινίας, αλλά με μια συναυλία.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με τον Παντελή Καναράκη και άλλους τραγουδιστές έκπληξης παρουσίασαν την πρώτη τους συναυλία στη χώρα μετά από περισσότερο από δύο μήνες, μπροστά σε… εκατοντάδες αυτοκίνητα.

Οπότε, οδηγείτε όχι μόνο αναβιώνει, αλλά έρχεται να μας δείξει ότι υπάρχει ένας τρόπος να διασκεδάσετε όπως πριν, ενώ μένετε ασφαλείς από τον κοροναϊό.

Ήμασταν στην πρώτη διαδρομή σε συναυλία στην Ελλάδα και η εμπειρία ήταν εξαιρετική.

Το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου άνοιξε τις εκδηλώσεις του 1ου Drive In Festival που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας. στο 1ο Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ.

Η είσοδος ήταν δωρεάν και αντί για εισιτήριο, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα, όπως κάθε χρόνο, για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Δημοσιεύτηκε από τη Νατάσα Θεοδωρίδου την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η εμπειρία

Χωρίς να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες συναυλίες της εποχής πριν από την Κορονάη, η κίνηση στη συναυλία της Νατάσα Θεοδωρίδου ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες.

Πάνω από 280 αυτοκίνητα σταθμευμένα, με την απαραίτητη απόσταση, το ένα δίπλα στο άλλο γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας και τα κέρατα, αντί για χειροκροτήματα, σηματοδότησαν την αρχή του πιο ξεχωριστού καλοκαιριού της ζωής μας!

Πρόκειται για μια νέα εμπειρία σε μια χώρα όπου η ψυχαγωγία έχει συγκεκριμένα πρότυπα. Αλλά οι καταστάσεις απαιτούν να αλλάξουμε και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

Εκτός αυτού, δεν έχουμε κάνει κάτι στις κλασικές συναυλίες που δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ. Για παράδειγμα, μπορούμε να απολαύσουμε το πρόγραμμα καθισμένος στο αυτοκίνητό μας, κρατώντας το ποτό που έχουμε αγοράσει, εξοικονομώντας τις τιμές του «φαρμακείου» μιας καντίνας. Μπορούμε επίσης να βγούμε από το όχημά μας και στην ειδικά περιφραγμένη περιοχή που είναι κατάλληλο για μας να χορέψουμε… μέχρι το τελικό φθινόπωρο. Μπορούμε ακόμη και να αγκαλιάσουμε με το άλλο μισό μας στην κουκούλα του αυτοκινήτου σε μια πολύ ρομαντική στιγμή.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ο περιορισμένος αριθμός ατόμων. Ωστόσο, έχουν ήδη ανακοινωθεί περισσότεροι χώροι οδήγησης και εάν τα πρώτα στάδια αυτού του έργου είναι επιτυχημένα, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν δούμε ακόμη περισσότερους νέους χώρους, έτσι ώστε “όλα τα καλά ταιριάζουν” να γίνουν πραγματικότητα.

Συμπερασματικά, εάν είστε αυτός που του αρέσει να διασκεδάζει καθισμένος με ένα ποτό στο χέρι, ή ανήκετε σε εκείνους που δεν κάθονται ή να αναπνέουν όταν βγαίνετε, ή ανήκετε κάπου μεταξύ αυτών των δύο άκρων, η οδήγηση σε συναυλία έχει αυτό ψάχνετε.

Είναι η σειρά της αναβίωσης της κίνησης στον κινηματογράφο και γιατί όχι … πρωτοπόρος: η κίνηση στο θέατρο!

Ακολουθησε το στο ειδήσεις Google και να είστε ο πρώτος που θα γνωρίζει όλα τα νέα
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, στο

Source