Όλοι οι κινηματογράφοι Drive-In που θα λειτουργούν αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα

Η επιστροφή του Οδήγηση στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός! Όλο και περισσότεροι δήμοι αρχίζουν να σκέφτονται να ανοίξουν ένα κινηματογραφικό δίσκο. Έτσι, όταν ανοίγουν οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι, την 1η Ιουνίου, οι πρώτοι εναλλακτικοί κινηματογράφοι θα αρχίσουν να λειτουργούν, όπου παρακολουθείτε την ταινία, με ασφάλεια, από το αυτοκίνητό σας. Συγκεντρώσαμε όλους τους κινηματογράφους που θα το ανοίξουν Ιούνιος στην Αθήνα, για να ομορφύνουμε το καλοκαίρι μας και να μας γεμίσουν με αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές.

“Αθήνα Drive-In”

Η αρχή έγινε από “Αθήνα Drive-In“, Ο πρώτος εναλλακτικός κινηματογράφος που ανακοινώθηκε να ανοίξει στην ελληνική πρωτεύουσα το καλοκαίρι, μαζί με τους θερινούς κινηματογράφους, το 1η ημέρα Ιουνίου. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό, αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση του προγράμματος.

Summer Drive – Στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Ο επόμενος κινηματογραφικός κινηματογράφος που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει, ακόμη και θα δημιουργήσει το δικό του φεστιβάλ ταινιών, είναι Καλοκαιρινό Drive In στη Γλυφάδα. Θα λειτουργήσει στο Γκολφ Γλυφάδας, με δωρεάν είσοδος, ενώ αντί για εισιτήριο, θα συλλέξει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου. Θα προβάλλει και τις δύο ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ επιστροφή του Drive In: Κινηματογράφος και συναυλίες στην εποχή της κοινωνικής απόστασης12.09.2018

Ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: “Ετοιμάζουμε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε μια ασφαλή και ελεγχόμενη περιοχή. Στη Γλυφάδα Γκολφ, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή” συνταγή “: Η κίνηση μέσα! Με τους θεατές μέσα το αυτοκίνητο, με ασφάλεια, σε αποστάσεις. Στην μοναδική πράσινη όαση της Αττικής, σε μια ειδική περιοχή, χωρίς προβλήματα για τη λειτουργία του σταδίου και χωρίς ταλαιπωρία για τους ντόπιους, τη νοσταλγία της κίνησης σε επιστροφές “.

Οδηγήστε στο Chaidari

Ένας άλλος κινηματογράφος που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι θα είναι στις Χαϊδάρι. Αυτό το συγκεκριμένο θα κάνει πρεμιέρα 6 Ιουνίου, χρόνος 21:00, με την ταινία «Μαύρος πάνθηρας»(Μαύρος πάνθηρας). Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Marvel, η οποία κέρδισε ακόμη και 3 Όσκαρ, ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την καλύτερη εικόνα. Η κίνηση του Chaidari θα είναι δωρεάν και ανοιχτό σε όλους, τόσο για τους πολίτες όσο και για κάθε πολίτη.

4o En Lefko Drive-In Cinema

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Στα λευκά, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ένα βράδυ με τον κινηματογράφο Drive-In, το Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., σε λόφο του Λυκαβηττού. Θα προβάλλει τη θρυλική γαλλική κωμωδία “Ο γκαζόν φταίει για όλα” και για να το δείτε, πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα στο κινητό σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

.Source