Υπηρεσία Drive Up από το MediaMarkt

Ο MediaMarkt, εγκαινιάζει μια άλλη πρωτοποριακή υπηρεσία στην ηλεκτρονική και ηλεκτρική βιομηχανία “Χαλαρώνει τα χέρια” των καταναλωτών, επιτρέποντάς τους να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού τους και να παραλάβετε με ασφάλεια στην πόρτα του αυτοκινήτου τους.

Η ομάδα της MediaMarkt, συνεχίζει να υποστηρίζει όλους όσοι εμπιστεύονται το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη τη χώρα Με πρακτικό και εύκολο τρόπο, βάζει ένα σημάδι ασφάλειας στις αγορές και καλεί όλους να απολαύσουν μια άλλη μοναδική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 15 Μαΐου, οι καταναλωτές μπορούν για εύκολη παραλαβή, μέσω του αυτοκινήτου τους τα προϊόντα της παραγγελίας τους από τον ευρύχωρο χώρο στάθμευσης των καταστημάτων, με τρία απλά βήματα:

1. Επιλέξτε είτε online είτε τηλεφωνικώς, τα προϊόντα που θέλετε στα γνωστά χαμηλά MediaMarkt τιμές καθώς και το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραλάβετε

2. Θα ειδοποιηθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη

3. Ενημερώστε το κατάστημα μέσω τηλεφώνου ότι φτάνετε και λαμβάνετε την παραγγελία σας στο χώρο στάθμευσης του καταστήματος ενώ μένετε στο αυτοκίνητό σας.

Τεράστιες θέσεις στάθμευσης σε όλα τα καταστήματα ΜediaMarkt Κάντε αυτήν την καινοτόμο υπηρεσία παράδοσης από πόρτα σε πόρτα δυνατή εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Οι άνθρωποι της MediaMarkt ετοιμάστε κάθε παραγγελία τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και παραδώστε τα με τον ίδιο ασφαλή τρόπο, άθικτο, στο αυτοκίνητό σας.

Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο mediamarkt.gr και μάθετε τα πάντα για τη νέα υπηρεσία, η οποία καλύπτει πάντα κάθε σας ανάγκη με προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

.Source