Φεύγαμε για έναν δωρεάν κινηματογραφικό κινηματογράφο στη Γλυφάδα! , Νέα – Κινηματογράφος

Γεμίστε τα αυτοκίνητά σας και ετοιμαστείτε για την αναβίωση μιας αγαπημένης ρετρό κινηματογραφικής εμπειρίας που η Αθήνα είχε χρόνια να ζήσει. Η Γλυφάδα αποκτά σύντομα τον δικό της κινηματογραφικό κινηματογράφο, ειδικά στο Γήπεδο Γκολφ, όπου θα εμφανίζονται οι ταινίες δωρεάν με φαγητό και φάρμακο αντί εισιτηρίου για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του Δήμου Γλυφάδας.

Η δυναμική επιστροφή των οδηγών ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου λόγω της πανδημίας η ανάγκη για κινηματογράφο στη μεγάλη οθόνη οδήγησε τους θεατές στους υπόλοιπους υπαίθριους χώρους προβολής. Το αυτοκίνητο έχει το πλεονέκτημα ότι προσφέρει μια τυπική προστασία, όπως η απόσταση από άλλους θεατές, Ωστόσο, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, η οδήγηση θα λειτουργήσει «με απόλυτο σεβασμό των κανόνων προστασίας της δημόσιας υγείας, σε ασφαλές και ελεγχόμενο μέρος».

Στις δηλώσεις του, ο κ. Παπανικολάου δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία του drive-in, όπως πότε θα ξεκινήσει και ποιο θα είναι το πρόγραμμα προβολής του, ωστόσο διευκρίνισε ότι: «Με τους θεατές στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική πράσινη όαση της Αττικής, σε μια ειδική περιοχή, χωρίς προβλήματα για τη λειτουργία του σταδίου και χωρίς ταλαιπωρία για τους ντόπιους, τη νοσταλγία των επιστροφών».

Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για την επιστροφή του αθηναϊκού οδηγού!

Source