Το σωστό ανταλλακτικό για κάθε Mercedes

1186 Αναφορές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/12/2020

Η Mercedes-Benz προσφέρει τρεις προτάσεις premium σε γνήσια ανταλλακτικά που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ιδιοκτήτη της Mercedes μειώνοντας τόσο το κόστος όσο και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσω εξελιγμένων διαδικασιών.

Η σημασία της χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών στη συντήρηση του αυτοκινήτου είναι αδιαπραγμάτευτη. Ειδικά όταν μιλάμε για μια premium μάρκα, όπου η τελειότητα έρχεται ως μια φυσική συνέχεια των πραγμάτων σε κάθε τομέα. Έχοντας αυτό κατά νου, η Mercedes-Benz προσφέρει μια ποικιλία λύσεων συντήρησης και ανταλλακτικών για το αγαπημένο σας «αστέρι», έτσι ώστε η Mercedes σας να παραμείνει μια γνήσια Mercedes, διατηρώντας την υψηλή αξία της. Αυτό το επιτυγχάνει μέσω τριών προτάσεων σχετικά με τα γνήσια ανταλλακτικά που αναλύουμε παρακάτω.

Γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz

Για να έχετε κορυφαία απόδοση και άριστη λειτουργικότητα από τη Mercedes-Benz σας σε καθημερινή βάση, πρωταρχικός ρόλος είναι η αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων στοιχείων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αξίζει να εμπιστευτείτε τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε άριστη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια, καθώς είναι τα καλύτερα προϊόντα για εξαιρετική εφαρμογή σε κάθε μοντέλο της μάρκας. Επιπλέον, τα γνήσια ανταλλακτικά αποδεικνύεται ότι έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς κατασκευάζονται από το ίδιο εργοστάσιο που παράγει τη Mercedes σας με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ περνούν από ένα “μικροσκόπιο” για να εγγυηθούν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, εσείς και οι αγαπημένοι σου. τα δικα σου.

StarParts 100% ποιότητας Mercedes-Benz

Ειδικά για μοντέλα άνω των 6 ετών, οι ιδιοκτήτες της Mercedes-Benz μπορούν να επωφεληθούν από τα ανταλλακτικά StarParts μέσω των πακέτων Service Select, τα οποία είναι η πιο συμφέρουσα λύση ενός γνήσιου ανταλλακτικού για παλαιότερα οχήματα που δεν είναι πλέον σε παραγωγή.

Μέσα από μια πλούσια γκάμα των πιο κοινών αναλώσιμων ανταλλακτικών που εμπλουτίζονται συνεχώς, τα Mercedes-Benz StarParts σχεδιάζονται και σχεδιάζονται ειδικά για επιλεγμένα μη παραγωγικά οχήματα και δοκιμάζονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις νομικές απαιτήσεις. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε αυτό το μοντέλο, αποτελώντας μια εγγυημένη λύση υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και εξαιρετικής εφαρμογής. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που ταιριάζει στην αγαπημένη σας Mercedes-Benz. Πιο συγκεκριμένα, τα εγκεκριμένα μοντέλα άνω των 5 ετών περιλαμβάνουν τα πιο δημοφιλή, όπως τα A-Class, B-Class, αλλά και τα C-Class, E-Class, CLS, SLK κ.λπ. και ανταλλακτικά, όπως δίσκο φρένων, Περιλαμβάνονται τακάκια φρένων, τα φίλτρα αέρα, τα φίλτρα καμπίνας και λαδιού, οι υαλοκαθαριστήρες κ.λπ.

Και όλα αυτά μέσα στο πρόγραμμα Service Select μέσω του οποίου μπορείτε να απολαύσετε 100% ποιότητα Mercedes-Benz με έκπτωση έως 38% σε όλους τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μαζί με όλες τις ανέσεις που προσφέρει η υπηρεσία σε ένα Mercedes-Benz Εξουσιοδοτημένος επισκευαστής.

Γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Η ιδανική οικονομική λύση για μεγαλύτερα μηχανικά συγκροτήματα.

Ακόμα και όταν ένα όχημα της Mercedes-Benz αρχίσει να ωριμάζει, η υψηλή ποιότητα των περισσότερων εξαρτημάτων του παραμένει αμετάβλητη. Για αυτόν τον λόγο, παραγγέλλοντας ένα γνήσιο ανταλλακτικό Mercedes-Benz από έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή, μπορείτε να επιστρέψετε το παλιό ανταλλακτικό που αφαιρέσατε από το όχημά σας πίσω στο εργοστάσιο. Οποιοδήποτε χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό μπορεί να ανακατασκευαστεί από την έδρα της Mercedes-Benz, εξοικονομώντας έτσι κόστος παραγωγής για ένα νέο ανταλλακτικό. Αυτή η εξοικονόμηση, που φτάνει έως και το 50%, μεταβιβάζεται απευθείας στον πελάτη, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε έκπτωση στην επιστροφή του χρησιμοποιημένου παλαιού σας εξαρτήματος, απολαμβάνοντας έτσι μια κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής!

Η Mercedes-Benz προσφέρει πάνω από 37.000 γνήσια, υψηλής ποιότητας, ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz, δοκιμασμένα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz ως μέρος μιας διεξοδικής διαδικασίας από τους τεχνικά εκπαιδευμένους ειδικούς των εργοστασίων της μάρκας.

Μέσω ενός φιλικού προς τον χρήστη ιστότοπου, το ενδιαφερόμενο μέρος μπορεί να αναζητήσει αυτό που χρειάζεται μέσω των πιο δημοφιλών προϊόντων ή κατηγοριών προϊόντων για επιβατικά οχήματα, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, συστήματα ανάρτησης, συμπλέκτες, συστήματα ψεκασμού, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, πληροφορίες συστήματα, κ.λπ., αλλά και όλα τα επιμέρους συστατικά των παραπάνω.

Κλείνοντας, τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, τα οποία ανταγωνίζονται την ποιότητα των νέων ανταλλακτικών, προσφέρουν μια φιλική προς το περιβάλλον, οικονομική λύση επισκευής που είναι ανάλογη με την τρέχουσα αγοραία αξία με γρήγορη παράδοση και υψηλή διαθεσιμότητα, παρέχοντας παράλληλα μια παγκόσμια εγγύηση ανταλλακτικά.

Ξέρεις ότι:

  • Η περιβαλλοντική ισορροπία της ανακατασκευής ενός πετρελαιοκινητήρα Mercedes-Benz OM906 αντιστοιχεί στην ενέργεια που καταναλώνει ένας φορητός υπολογιστής σε 1,2 χρόνια.

  • Περισσότερα από 37.000 ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά από τη Mercedes-Benz όλων των κατηγοριών είναι άμεσα διαθέσιμα.

  • Τα τακάκια φρένων “μαϊμού” προσθέτουν έως και 15 μέτρα στην απόσταση πέδησης έκτακτης ανάγκης για να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Source