Το νέο DRIVE κυκλοφορεί την Κυριακή 16/2 με το REAL News

Δοκιμάσαμε το νέο μικρό Lamborghini στην Emilia Romagna για να δούμε πόσο καλύτερα έχουν γίνει οι βελτιώσεις στα μηχανικά και ηλεκτρονικά ανταλλακτικά. Το κεντρικό τεμάχιο του καλύμματος αξίζει ξεκάθαρα.

Και προσπαθώντας να διαφοροποιηθούμε λίγο από τη βροχή των SUV όλων των ειδών και μεγεθών, αφιερώσαμε αρκετές σελίδες σε σούπερ μίνι με δύο διαμετρικά αντίθετες προσεγγίσεις. Η πρώτη είναι μια ανεπίσημη σύγκριση που αναφέρεται στο πόσο λίγο ή περισσότερο «ακριβείς» αισθάνεστε όταν οδηγείτε τις κορυφαίες εκδόσεις ενός Peugeot 208 και ενός Renault Clio σε σύγκριση με τη βάση Audi A1. Το δεύτερο τελειώνει στο άλλο άκρο, μια τυπική σύγκριση με τις τυπικές εκδόσεις κινητήρα των Citroen C3 και Volkswagen Polo.

Αυτό ακολουθείται από πληθώρα δοκιμών, από τις οποίες το Audi SQ2 έχει μια ξεχωριστή θέση, μαζί με το Master Test που αναλύει αυτό το μήνα σε βάθος το πρώτο μικρό υβριδικό SUV, το Hyundai Kona Hybrid. Είναι πάντα το ενδιαφέρον της να κάνει την πρώτη επαφή με τη νέα γενιά ενός best-seller, ακόμα κι αν είναι – σχεδόν τελική – πρωτότυπη μορφή: Ο λόγος για το νέο Toyota Yaris Hybrid.

Οι δοκιμές των νέων Ford Puma, Peugeot 2008, Nissan Juke, Opel Grandland X Hybrid4 και FIAT 500X Sport μας υπενθυμίζουν ότι ζούμε στην εποχή των SUV, καθώς και του Subaru Forester / XV με τον ήπιο υβριδικό κινητήρα e-boxer.

Επίσης, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τα D-Files, τα οποία εξηγούν πώς η αυτοκινητοβιομηχανία έφτασε στους πέντε πρώτους προκειμένου να λάβει δραστικά μέτρα για τη μείωση του CO2, τι γίνεται με τα πρόστιμα και ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες για την επόμενη μέρα.

Σε ό, τι έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει στον αγώνα, ασχοληθήκαμε με τον Lawrence Stroll για να ανακαλύψουμε ποιος είναι, τι έχει κάνει μέχρι τώρα και το πιο σημαντικό, με ποιον λόγο επενδύει στη Formula 1.

Καλή ανάγνωση!

Source