Νέο τεύχος του DRIVE την Κυριακή 22/12 με το REAL News

Καθοδηγούμενος από τα νέα, αυτόν τον μήνα κάναμε ένα ζήτημα για όλα τα γούστα.

Ο κύριος πρωταγωνιστής στο εξώφυλλο είναι η νέα γενιά Golf, την οποία μόλις οδηγήσαμε στην Πορτογαλία. Πολύ πιο κοντά, στο Μπάρι, έχουμε την πρώτη γεύση των ανανεωμένων Alfa Romeo Giulia και Stelvio MY20 και η συνέχεια δόθηκε κυρίως σε ελληνικό έδαφος. Με σαφή στόχευση supermini, αφενός αναλύοντας το ολοκαίνουργιο Opel Corsa στο Master Test, αφετέρου με τη διπλή δοκιμή του νέου Peugeot 208 1.2 PureTech. Το ένα αφορά την κορυφαία έκδοση του 130 PS και το άλλο με το 100 που συγκρίνουμε το αντίστοιχο Ford Fiesta, το Citroen C3 και επίσης το νέο Renault Clio.

Είμαστε βαρεμένοι με αέριο, αφενός με το Porsche 911 Carrera 4S που μας άφησε άφωνους στην πίστα των Σερρών, από την άλλη με ένα ταξίδι στην «πηγή» του Audi RS ως συμμετέχοντες σε μια αποστολή για την 25 χρόνια από τα αρχικά που έβαλαν τη γερμανική εταιρεία σε αθλητικό κομμάτι.

Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με το νέο Skoda Kamiq – το τσεχικό B-SUV – με τον κινητήρα 1.0 TSI, καθώς και με την ιστορική αναθεώρηση που ξεκίνησε αυτό το μήνα με δύο “Παγόδες” σε αξιοζήλευτη κατάσταση. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Έλληνα που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό της καμπίνας του σύγχρονου Skoda, ενώ το άρθρο σχετικά με τα ειδικά χαρακτηριστικά και τα επιτεύγματα του υπεραθλητή που ονομάζεται Lewis Hamilton είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον. Είτε σας αρέσει είτε όχι, παίρνετε το καπέλο σας για το ταλέντο του και τον τρόπο που παραμένει στην κορυφή.

Ένα μεγάλο μέρος του θέματος, ωστόσο, ασχολείται με αυτό που αποκαλούμε “Ecomobility” και σήμερα εκφράζεται κυρίως σε υβριδικά μοντέλα. Που πολλαπλασιάζεται με απίστευτο ρυθμό. Γι ‘αυτό αναλύσαμε όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες και συγκεντρώσαμε όλα όσα πωλούνται στη χώρα μας. Και για να προχωρήσουμε περαιτέρω, εξετάσαμε επίσης την πρόοδο που σημείωσε το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, κάνοντας ένα μονοήμερο ταξίδι από την Αθήνα στα Τρίκαλα με επιστροφή Jaguar I-Pace.

Καλή ανάγνωση, καλές διακοπές!

Source