Η BMW X7 τώρα σε παραλαβή!

Μην μπερδεύεσαι. Η BMW και η Mercedes μπορεί να είναι ανταγωνιστές, αλλά οι Βαυαρικοί δεν έχουν ακόμη αποφασίσει να παρουσιάσουν ένα μοντέλο που θα αντέξει Mercedes-Benz X-Class. Ωστόσο, μια ομάδα δώδεκα μαθητών δημιούργησε μια παραλαβή βάσει της BMW X7 που παρουσιάστηκε στο ετήσιο ράλι μοτοσικλετών της εταιρείας, την ημέρα BMW Motorrad.

Η ιδέα χρειάστηκε δέκα μήνες για να εφαρμοστεί και το αποτέλεσμα είναι μια διπλή καμπίνα που μπορεί άνετα να μεταφέρει πέντε επιβάτες, ενώ η περιοχή φορτίου με επένδυση από ξύλο τικ, είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για να φέρει μια BMW F 850 ​​GS Touring. Ο χώρος αποσκευών έχει ωφέλιμο μήκος 140 cm, ενώ με την πόρτα ανοιχτή μπορεί να φτάσει τα 200 cm.

Το ένα χρησιμοποιήθηκε ως βάση BMW X7 προπαραγωγή που προορίζεται για καταστροφή. Οι μαθητές ξεκίνησαν αφαιρώντας το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο μετατράπηκαν σε χώρο φόρτωσης, το οποίο κάλυπταν με ανθρακονήματα και ξύλο τικ. Ακριβώς λόγω της χρήσης αυτών των υλικών αλλά και της αφαίρεσης ενός μεγάλου μέρους της καμπίνας, αυτό το όχημα ζυγίζει πολύ λιγότερο από το X7. Η εργασία ολοκληρώθηκε ζωγραφίζοντας το σώμα Tanzanite Blue.

Η έκδοση BMW X7… pick-up τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα τριών λίτρων που αποδίδει 335 ίππους και 450 Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Η BMW δεν λέει τίποτα για τις επιδόσεις, αλλά δεδομένου του ελαφρύτερου βάρους σε σύγκριση με το X7, η τυπική δοκιμή 0-100 km / h εκτιμάται ότι απαιτεί λιγότερο από το 6,1 “που απαιτείται για την ολοκλήρωση του X7. Περιττό να πούμε, παρά το γεγονός ότι αυτό το αυτοκίνητο / αναδιαμόρφωση αποδεικνύεται πλήρως λειτουργικό, η BMW δεν σχεδιάζει να το θέσει σε παραγωγή.

Source