Όροι χρήσης Drive

Ο χρήστης των σελίδων του ιστότοπού μας (drive.gr) πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τους όρους υπηρεσίας που ακολουθούν πριν από τη χρήση των άλλων σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας, δεν πρέπει να τους χρησιμοποιήσει. Διαφορετικά, θεωρείται ότι αποδέχεται τους ακόλουθους όρους. Οι ακόλουθοι όροι χρήσης ισχύουν για όλο το περιεχόμενο και ό, τι γενικά περιέχεται στις σελίδες του οδηγώ.γρ, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, και οι χρήστες πρέπει πάντα να ελέγχουν για πιθανές αλλαγές. Διαφορετικά, πρέπει να διακόψουν την επίσκεψή τους.

ο οδηγώ.γρ, χωρίς να εγγυάται και επομένως να μην είναι υπεύθυνος, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και όλο το περιεχόμενο διέπονται όσο το δυνατόν ακριβέστερα και σαφέστερα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης αυτής της αμέλειας, το drive.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον χρήστη, λόγω αυτής της χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Δεν έχουν ληφθεί πληροφορίες από τον χρήστη μέσω οδηγώ.γρ, δεν δημιουργεί καμία εγγύηση ή υποχρέωση οδηγώ.γρ προς τον χρήστη.

Η χρήση του οδηγώ.γρ και το περιεχόμενό του είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.

Σε καμία περίπτωση το περιεχόμενό του οδηγώ.γρ δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί, άμεσα ή έμμεσα, υποκίνηση, εντολή, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αντίθετα εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών, μετά από προσωπική αξιολόγηση, να ενεργούν σύμφωνα με τη δική τους βούληση.

ο οδηγώ.γρ δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική απορρήτου, την ποιότητα ή την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων και σελίδων στις οποίες αναφέρεται μέσω “συνδέσμων”, υπερσυνδέσμων ή διαφημίσεων banner. Επομένως, για οποιοδήποτε πρόβλημα που προκύπτει κατά την επίσκεψη / χρήση του, ο χρήστης πρέπει να μεταβεί απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες και σελίδες, οι οποίες είναι πλήρως υπεύθυνες για την παροχή των υπηρεσιών τους. ο οδηγώ.γρ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκριθεί ή να γίνει αποδεκτή από το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων και των σελίδων στις οποίες αναφέρεται ή συνδέεται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. ο οδηγώ.γρ δεν έχει καμία ευθύνη για τον χρήστη που επικοινωνεί με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται οδηγώ.γρ και για οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη σχέση τους.

Εκτός από τις ρητές εξαιρέσεις (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργάτες και οντότητες), όλο το περιεχόμενο οδηγώ.γρ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του ιστότοπου, αποτελούν πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και σήματα υπηρεσιών οδηγώ.γρ και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Επομένως, κανένα από αυτά δεν μπορεί να πωληθεί, να αντιγραφεί, να τροποποιηθεί, να αναπαραχθεί, να αναδημοσιευτεί ή να “μεταφορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο ολικά ή εν μέρει. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής – αντιγραφή, με οποιονδήποτε τρόπο, όλου ή μέρους του περιεχομένου του οδηγώ.γρ.

Ο χρήστης του οδηγώ.γρ πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Το χρωστάει κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του, και οι δύο με οδηγώ.γρ, καθώς και με άλλους χρήστες του ιστότοπου, μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής, που φιλοξενείται από οδηγώ.γρ, να εκφραστούν ευγενικά, να απέχουν από παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο, καθώς και να υποκινήσουν άλλους χρήστες σε τέτοιες ενέργειες.

Ο χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Νόμου 2472/1997, όπως ισχύει, για την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων, υποχρεωμένος να συμμορφώνεται με τις διατάξεις του Ν. 2225/1994 και του Π.Δ. 47/2005 για την κατάργηση αυτού του απορρήτου σε οποιαδήποτε δικαστική αρχή, για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διόρθωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων. Αυτές οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτονται ποτέ σε τρίτους. ο οδηγώ.γρ διατηρεί αρχεία με αυτά τα δεδομένα αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς και για τη βελτίωση των υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο χρήστης του οδηγώ.γρ Έχουμε τη δυνατότητα, μετά από επαφή, να ζητήσουμε τη διαγραφή, εάν διαπιστώσει την ύπαρξη του προσωπικού αρχείου.

Email μάρκετινγκ – Newsletter
Ο χρήστης έχει την ευκαιρία να επιλέξει εάν θα εγγραφεί στα ενημερωτικά email του drive.gr, για την αποστολή των οποίων η εταιρεία χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί εδώ https://www.drive.gr/eggrafeite-sto-newsletter-mas επιλέγοντας ΕΓΓΡΑΦΗ στο τέλος της φόρμας, με τίτλο news.ter drive.gr. Κατά την εγγραφή του χρήστη στη λίστα συνδρομητών, η εταιρεία μας συλλέγει αποκλειστικά το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp, προκειμένου να στείλει άρθρα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο του drive.gr. Το email του χρήστη αποθηκεύεται στην πλατφόρμα MailChimp [το οποίο ακολουθεί πιστά το GDPR: Γενικό Κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα (Kανονισμός Ε.Ε., 2016/679)] μέχρι να επιλέξει να διαγραφεί από τα ενημερωτικά δελτία. Η κατάργηση της εγγραφής μπορεί να γίνει αμέσως, μέσω οποιουδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού κάνει κλικ στον σύνδεσμο “Διαγραφή από τη λίστα” / Κατάργηση εγγραφής που υπάρχει στο τέλος κάθε email που στέλνουμε.

Source