Συνεργασία για την κατασκευή ηλεκτρικών κινητήρων

Η LG και η Magna ανακοίνωσαν συνεργασία για την κατασκευή ηλεκτρικών κινητήρων, μετατροπέων και φορτιστών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι δυνάμεις αποφάσισαν να ενώσουν LG Electronics και Magna International, με κοινό σκοπό, την κατασκευή ηλεκτρικοί κινητήρες, μετατροπείς και φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την έναρξη της λειτουργίας της LG Magna e-Powertrain, να συνδυάσει την εμπειρία του πρώτου στην κατασκευή αυτοκινήτων με τη γνώση του τελευταίου στα ηλεκτρικά συστήματα. Σε τελική ανάλυση, η LG Electronics είναι πάροχος διαφόρων εξαρτημάτων σε πολλά ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ η Magna έχει συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων.

“Η συνεργασία επιτρέπει στις δύο εταιρείες να συνεχίσουν την ανάπτυξη των ηλεκτρικών κινητήρων τους, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες τεχνολογίες και δυνατότητες στη μηχανική.

Η αγορά ηλεκτρικών κινητήρων, μετατροπέων και ηλεκτρικών συστημάτων αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά από τώρα έως το 2030. Η LG διαθέτει εμπειρία στην ανάπτυξη εξαρτημάτων ηλεκτρικών οχημάτων κυρίως για τα Chevrolet Bolt EV και Jaguar I-Pace.

Θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του χρόνου της Magna στην αγορά ηλεκτρικών εξαρτημάτων, με λογισμικό και συστήματα την ευθύνη της Magna. “Αυτή η κοινοπραξία επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν από μια σειρά αξιόπιστων εξαρτημάτων μέσω της ολοκλήρωσης ολόκληρου του ηλεκτροκινητήρα”, ανέφεραν οι εταιρείες στο κοινό δελτίο τύπου.

“Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει πλήρως τη στρατηγική μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της ηλεκτρονικής κινητικότητας και να υποστηρίζουμε την αυτοκινητοβιομηχανία μέσω μιας παγκόσμιας επένδυσης.

«Με την ένωση δυνάμεων, προσβλέπουμε στην επιτάχυνση της αγοράς και στην επίτευξη περισσότερων, ενώ συνεχίζουμε να αξιοποιούμε την επιτάχυνση της αγοράς ηλεκτρικών κινητήρων», δήλωσε ο Swami Kotagiri, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Magna.

“Οι κατασκευαστές πρέπει να διατηρήσουν ηγετική θέση στην ηλεκτρική πρόωση και μέσω αυτής της συμφωνίας η LG εισέρχεται σε μια νέα φάση στην επιχείρησή της, μια ευκαιρία να αναπτυχθεί με τεράστιο υλικό.

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός της γενναιότητας μας και της εμπειρίας και της ιστορίας που έχει η Magna, θα μεταμορφώσει το χώρο των ηλεκτρικών κινητήρων γρηγορότερα από ό, τι εάν συνεχίσαμε μόνοι μας », δήλωσε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της LG Electronics, Δρ Kim Yin-yong .

Τέλος, σημειώστε ότι το LG Magna e-Powertrain θα απασχολεί περισσότερα από 1.000 άτομα στις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και την Κίνα, ενώ το Bloomberg μιλά για μερίδιο 49% στην LG Electronics για τη Magna για 453 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή

.Source