Τι θα λέγατε για ένα supercar από την Αλβανία;

Σήμερα οι παραδοσιακοί κατασκευαστές supercars δεν γνωρίζουν από πού θα προέρχονται. Οι Koenigsegg και Rimac έχουν δείξει στον υπόλοιπο κόσμο ότι δεν χρειάζεστε αδιανόητους προϋπολογισμούς για να δημιουργήσετε ένα supercar. Ο Σπύρος Πανόπουλος Automotive ετοιμάζει τον πρώτο Έλληνα εκπρόσωπο στην κατηγορία (και δεν θα είναι μόνος). Ο Arrera αυτοκίνητα φιλοδοξεί να κάνει κάτι παρόμοιο για την Αλβανία.

Διαβάστε επίσης: Με την τεχνολογία της NASA το ελληνικό hypercar “Chaos”

Η εταιρεία ανήκει στην Qendrim Thaqi, η οποία έχει παρουσιάσει στο παρελθόν διάφορες ψηφιακές αναπαραστάσεις μοντέλων. Τώρα συνειδητοποιεί – ψηφιακά αυτή τη στιγμή – το όραμά του για ένα supercar από τη γειτονική χώρα, με τη μορφή Illyrian Pure Sport. Η απόδοση έχει διάχυτες επιρροές από τη Lamborghini (ειδικά το Sian FKP37) και χαρακτηρίζεται από κατακόρυφα φωτιστικά στο μπροστινό μέρος, από βαμμένα φύλλα από ανθρακονήματα, διπλή εξάτμιση ανάμεσα στα πίσω φωτιστικά και ένα σταθερό αεροτομή πάνω από αυτά.

Δείτε επίσης: Γνωρίζετε το hypercar με το σπόιλερ «χορού»; (+ βίντεο)

Σύμφωνα με τον Thaqi, οι ομάδες εργάζονται ήδη για την κατασκευή του αμαξώματος και των μηχανικών εξαρτημάτων. Η καρδιά του Illyrian θα είναι μια Μικρό μπλοκ 6.2 V8 από την Chevrolet, με δύο τούρμπο. Η απόδοση υπολογίζεται σε 850 άλογα και μεταφέρθηκε στο όλοι οι τροχοί, μέσω Αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. ο 100 km / h από ακινησία ανακοινώνονται στις 2,7 dl. και ο τελικός το 375 χλμ / ώρα. Προς το παρόν το Illyrian Pure Sport ανήκει στην ψηφιακή πραγματικότητα, αλλά σε λίγα χρόνια, ποιος ξέρει;

Τι θα λέγατε για ένα supercar από την Αλβανία;

ΠροηγούμενοςΤο Impreza STI μαθαίνει χορό στο GR Yaris (+ βίντεο)
ΕπόμενοVW Golf 1.5 TSI ή T-Roc 1.0 TSI για τα ίδια χρήματα;

Source