Το Ford Mondeo επιστρέφει ως crossover

Η επιστροφή του Mondeo στη σειρά Ford είναι μάλλον θέμα χρόνου, ενώ οι φήμες εντείνουν ότι το όνομα θα επανεμφανιστεί σε ένα μοντέλο με διαφορετικό στυλ.

Οι φήμες έχουν ήδη “ξεσπάσει” ότι η αποκατάσταση του ονόματος Mondeo (Σύντηξη σε ορισμένες αγορές) θα γίνουν στην γκάμα του Πέρασμα για ένα μοντέλο στέισο βάγκο με διασταύρωση Χαρακτηριστικά.

Να θυμάστε ότι Subaru Outback και Όλο το δρόμο μοντέλα της Όντι. Κατά κάποιο τρόπο θα είναι Mondeo όταν επανεμφανιστεί. Οι σχετικές φωτογραφίες του φερόμενου μοντέλου εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο, αυξάνοντας τα κουτσομπολιά γύρω από την πρόθεσή της Πέρασμα για να επαναφέρετε το όνομα του μοντέλου που “διέγραψε” το 2018. Mondeo Active θα διαθέτει μάσκα που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς στο μπροστινό μέρος, ενώ οι πρόσθετες λεπτομέρειες είναι δύσκολο να διακριθούν. Πώς μοιάζουν φωτογραφίες, είναι λεπτομέρειες όπως το εξωτερικό “βύθιση” λαβές από πόρτες, ράγες οροφής και πανοραμική στέγη.

Στο πίσω μέρος, βλέπουμε ένα κεκλιμένο πίσω παράθυρο και την “κάθετη” πόρτα χώρου αποσκευών που δίνουν στο μοντέλο μια δυναμική εμφάνιση με επιρροές σώματος κουπέ. Οι σχεδιαστές προφανώς έκαναν αυτήν την επιλογή για να μην είναι έτσι κάρο την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Από τις συγκεκριμένες εικόνες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, το αμάξωμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Όπως αποδεικνύεται, το νέο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με μια τεράστια οθόνη που θα υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του ταμπλό, το οποίο χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Ο οθόνη δεν είναι ενεργοποιήθηκε στη φωτογραφία, αλλά θα χωριστεί σε τρία, δίνοντας ένα ψηφιακό ταμπλό πίσω από το τιμόνι, μια κεντρική οθόνη για τον έλεγχο διαφόρων συστημάτων στο κέντρο και μια επιπλέον οθόνη για ψυχαγωγία επιβατών – ίσως επίσης και για την προβολή της εικόνας από τις κάμερες δημοσιεύσεις θα αντικαταστήσει τους καθρέφτες. ο Mondeo (Fusion) Ενεργό, αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο έως τις Πέρασμα στο τέλος του 2021.

Δείτε επίσης:

Ford Mondeo: Μόνο υβριδικό με βενζινοκινητήρα

Πρώτη εικόνα του νέου Ford Bronco με μαλακή κορυφή

Δοκιμή: Ford Ranger Wildtrak 2.0 EcoBlue 213 PS

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source