Το Toyota GR Yaris «κρίνει» το Honda Civic Type R (βίντεο)

Τα δύο “καυτά” μοντέλα διέσχισαν τα σπαθιά τους, υποβάλλοντας ενδιαφέρουσες δοκιμές. Ποια επιταχύνει γρηγορότερα στα 100 km / h και ποια περνάει τη γραμμή τερματισμού πρώτα σε ευθεία γραμμή;

Διατίθεται στην ελληνική αγορά είναι το ισχυρότερο Toyota Yaris παράγεται, το οποίο φέρει τον κωδικό κωδικό “GR Γιάρης«.

Το μοντέλο “hot” τροφοδοτείται από ένα Turbo κινητήρας 1,6 λίτρων ποιος παράγει Ροπή 261 ps και 360 Nm, με την κίνηση που μεταδίδεται στο τέσσερις τροχοί μέσω ενός μηχανικός κουτί από έξι σχέσεις.

Δεδομένων των υψηλών προσδοκιών για το GR Yaris, το άτομα του περιοδικού Motor Media στην Αυστραλία, αποφάσισαν να «ελέγξουν» την απόδοση του ίδιου του μοντέλου.

Στην πραγματικότητα, για να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του “καυτού” Yaris, το αντιμέτωπος με ένα από τα πιο ισχυρά μοντέλα εμπρός τροχού, το Honda Civic Type R.

Η «μάχη» των δύο αυτοκινήτων βασίστηκε σε 4 άξονες:

Κατά την ατομική εξέταση της απόδοσής τους στο 0-100 χλμ / ώρα, στο 0-400 μέτρα, και στο ταχύτητα που αναπτύχθηκαν στα 0-400 m. Τέλος, έβαλαν τους δύο “μονομάχους” στη γραμμή, διευκρινίζοντας έτσι τις διαφορές τους.

GR Γιάρης

Η υπερηφάνεια της Toyota ολοκλήρωσε τη διαδικασία 0-100 km / h σε 5,2 sec, ο επιτάχυνση στα 400 μέτρα από ακινητοποίηση σε 13,3 δευτερόλεπτα, ενώ ταχύτητα που κατάφερε να αναπτυχθεί μέχρι να περάσει… η καρώ σημαία των 400 μέτρων. έφτασε στο 166,6 χλμ / ώρα.

Civic Type R

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, το Πληκτρολογήστε R Για 0-100 χλμ / ώρα απαιτείται 6,1 δευτερόλεπτα, Για 0-400 μ. 14,1 δευτενώ τα αγγίζετε 170,4 χλμ / ώρα.

Οσον αφορά τελική δοκιμασία, η εγκατάσταση, δηλαδή των δύο αυτοκινήτων σε ευθεία γραμμή, το υπεροχή του GR Yaris είναι αναμφισβήτητο.

Παρακολουθήστε τα δύο μοντέλα να διασχίζουν τα σπαθιά τους στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Toyota Yaris

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο Toyota Corolla στην Ελλάδα;

Το καυτό Toyota GR Yaris σε δράση (βίντεο)

Source