Ισχυρή εκκίνηση για το Peugeot 208 Rally4

Η πρώτη αγωνιστική σεζόν του Peugeot 208 Rally 4 ήταν μια τεράστια επιτυχία, η οποία αντικατοπτρίζεται τόσο στις αγωνιστικές επιδόσεις όσο και στις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ένα ευρέως αποδεκτό λανσάρισμα για το Peugeot 208 Rally 4: με ήδη παραγγελίες 145, το νέο ναυαρχίδα Peugeot Sport έκανε σίγουρα μια επιτυχημένη εκκίνηση και αξίζει να διαδέξει τον προκάτοχό του, το 208 R2.

Στην πραγματικότητα, περίπου ογδόντα Peugeot 208 Rally 4s πρόκειται να φτάσουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αν και οι αρχικές παραδόσεις έχουν αναβληθεί έως την 1η Ιουλίου λόγω προβλημάτων υγείας. Αυτή η επιτυχία αποδεικνύει πόσο σκληρές ομάδες της Peugeot Sport έχουν εργαστεί για να κάνουν τους πελάτες τους να αποκτήσουν το νέο τους “παιχνίδι” το συντομότερο δυνατό.

Peugeot 208 Ράλι4

Το κοινό περίμενε με ανυπομονησία το 208 Rally 4, καθώς οι 185 αγώνες του που έχουν ήδη καταγραφεί δεν είναι μια επιτυχία που εύκολα παραβλέπεται. Και έχει πολλά περισσότερα να δείξει από την άποψη της απόδοσης και της αξιοπιστίας, με μερικά αξιοσημείωτα αποτελέσματα:

Ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στην Πορτογαλία, όπου ο Pedro Antunes κέρδισε την κατηγορία 2WD (δίτροχο) και τερμάτισε ένατος στην πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Ο Paolo Andreucci έγινε τότε ο Ιταλός πρωταθλητής στην κατηγορία 2WD, κερδίζοντας και τους 4 γύρους συνολικά.

Ο Mathieu Franceschi έβαλε τη σφραγίδα του στο Γαλλικό Πρωτάθλημα Εδάφους στην κατηγορία 2WD.

https://i0.wp.com/www.4troxoi.gr/sites/default/files/images/articles/images/2020/12/Peugeot208Rally4_04.jpg?w=560&ssl=1

Ο Alejandro Cachón στέφθηκε Πρωταθλητής Νέων της Ισπανίας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Peugeot στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC3) την επόμενη σεζόν. Ο στόχος του θα είναι να συμβαδίσει με την επιτυχία του Ισπανού Josep Bassas, ο οποίος εντυπωσίασε στο Ράλι 4 208 φέτος, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στο ERC3, έχοντας κερδίσει το Ράλι Fafe Montelongo.

Η ποιότητα του Rally 4 208 επαινέθηκε από τα δεκαπέντε περίπου πληρώματα που έλαβαν μέρος στο Γαλλικό Κύπελλο, όπου ο Mathieu Franceschi κέρδισε τον μοναδικό γύρο που πραγματοποιήθηκε (Rallye Mont-Blanc Morzine), πριν αναγκαστούν να ακυρωθούν οι αγώνες. Ο ταλαντούχος Γάλλος, ωστόσο, κατάφερε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κάνει άμεσο αντίκτυπο, φέρνοντας το 208 Rally 4 σε μια καταπληκτική 21η θέση, σε έναν αγώνα που προτιμά συνήθως υψηλή ισχύ και είχε περισσότερες από 200 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων των 30 R5. Οι Gino Bux και Mathis Bonfils εντυπωσίασαν επίσης στον αγώνα, κερδίζοντας καλά στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Peugeot 208 Ράλι4

Πρόσφατα, το 208 Rally 4 αποδείχθηκε δημοφιλές στους 15 συμμετέχοντες στο Iberia Cup στην Ισπανία, όπου ο Pedro Antunes κέρδισε τον τίτλο.

Μετά την επιτυχία της στο ευρωπαϊκό έδαφος, το Peugeot 208 Rally 4 θα καταπλήξει σύντομα την Αμερικανική Ήπειρο, με ένα αυτοκίνητο που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες για το Περού.

Ο François Wales, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot Sport είπε: “Περισσότερο από ένα χρόνο προσπάθειας έχει αποδώσει το 2020. Το να βλέπουμε το πιο πρόσφατο μοντέλο μας δίπλα στο καλύτερο στον κόσμο ήταν εξαιρετικά τιμητικό για όλους μας στο Peugeot Sport. Ελπίζουμε ότι αυτή η ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς θα συνεχιστεί για το 2021

δελτίο τύπου

Source