Οι συνομιλίες Hulkenberg-Red Bull δεν προχώρησαν πολύ

Ο αγώνας για τον Max Verstappen για το 2021 μπορεί να φαίνεται σαν αγώνας για δύο, αλλά στην πραγματικότητα οι επαφές με Nico Hulkenberg δεν πήγαν τόσο μακριά.

Το κεφάλι του Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, μίλησε για την επιλογή του Sergio Perez για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 του 2021 (αντικαθιστώντας τον Άλεξ Άλμπον) αλλά και την προοπτική συνεργασίας με τους Γερμανούς.

«Δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος που θεωρούσαμε την υπόθεσή του τόσο σοβαρά. Είχαμε κάποιες συζητήσεις με τον Nico Hulkenberg. Αλλά θα έλεγα ότι τον τελευταίο μήνα, τα πράγματα έχουν επιταχυνθεί. Ο Nico είναι επίσης ικανός οδηγός που θα έπρεπε να έχει θέση στη Formula 1. Αλλά ήμασταν τυχεροί που ο Perez επίσης δεν έχει θέση και αυτό μας έδωσε χρόνο να τελειώσουμε τη σεζόν με τον Alex, προτού μας ζητηθεί να πάρουμε μια απόφαση. Αλλά ήταν αδύνατο να αγνοήσουμε τις φετινές εμφανίσεις του Σέργιο“, Είπε ο Horner μιλώντας στο βρετανικό Autosport.

Perez-RBR-Ανακοινώθηκε 1000x600

Αλλά εκτός από τους διαθέσιμους μνηστήρες εκτός της οργάνωσης της Red Bull, για να φτάσει ο μεξικανός οδηγός, η αυστριακή ομάδα έπρεπε να αλλάξει εντελώς τη στρατηγική, καθώς ήταν η πρώτη φορά από το 2007 που δεν θα έχει οδηγό από το Junior Team!

«Δεν υπήρχε κατάλληλος υποψήφιος στο νέο πρόγραμμα οδήγησης. Γι ‘αυτό αποφασίσαμε να κοιτάξουμε έξω από αυτό, για πρώτη φορά από το 2007Παραδέχτηκε τον Χόρνερ.

Μετά την κατάκτηση τεσσάρων συνεχόμενων τίτλων στους οδηγούς και τους κατασκευαστές την περίοδο 2020-2013, η Red Bull Racing ήταν δεύτερη στο 2014, 2016 και πέρυσι, τρίτη στην περίοδο 2017-2019 και τέταρτη το 2015.

albon-hun20-rd3-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
Το τελευταίο F1 Vlog της σεζόν (βίντεο)

King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Χάμιλτον με το NewsAuto

Αποκλειστική συνέντευξη με τον οδηγό της F1 Safety Car Bernd Maylander!

Source