Χλοοκοπτικό από το Mansory NewsAuto.gr

Το Mansory είναι γνωστό για τις παρεμβάσεις του σε δυναμικά μοντέλα αυτοκινήτων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά τώρα, όπως δείχνουν τα πάντα, το χαρτοφυλάκιό του επεκτείνεται.

Για αρκετό καιρό τώρα, η λίστα της Αρχοντικό έχει μεγαλώσει πολύ και τώρα έχει ένα ξεχωριστό ΜΗΧΑΝΗ γκαζον.

Προφανώς όχι ένα συνηθισμένο χλοοκοπτικό αφού με τη βοήθειά του Αρχοντικό, έχει αισθητικά στοιχεία από Διάσημα πάνινα παπούτσια Nike, τα Air Jordan XI. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το προϊόν του συνεργασία του σπιτιού βελτίωσης με BSTN, κορυφαίος κατασκευαστής αθλητικών ειδών από τη Γερμανία. Το χλοοκοπτικό ονομάζεται Mansory X BSTN GT XI και έχει χειροποίητα πάνελ στο “σώμα” του από ίνα άνθρακα, μεταλλική ράβδος μπροστά, δύο προβολείς μπροστά, επίπεδη γρίλια με ορθογώνιες γρίλιες, κάθισμα κάδου και αεροτομή στο πίσω μέρος.

Το κάθισμα έχει ραφές και ανθρακονήματα, ανάγλυφα με “Αρχοντικό” και “BSTN»Στο ενσωματωμένο προσκέφαλο και το λογότυπο«Air Jordan“στο πίσω μέρος. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μοναδική δημιουργία, που πιθανώς ανατέθηκε από έναν από τους πελάτες μιας από τις εμπλεκόμενες εταιρείες, το χλοοκοπτικό δεν πωλείται στον επίσημο ιστότοπό του Αρχοντικό. Ωστόσο, εάν, για κάποιο λόγο, κάποιος θέλει ένα χλοοκοπτικό άκρο στην εμφάνιση όσο και αυτό, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει με το σπίτι βελτίωσης και πιθανότατα να πάρει αυτό που ζητά. Εκτός από το Αρχοντικό έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι μια από τις εταιρείες του είδους της που τολμούν να κάνουν ορισμένα πράγματα διαφορετικός.

Δείτε επίσης:

Το πιο σκοτεινό Audi RS Q8 προσφέρεται από το Mansory

Το πιο χαρακτηριστικό Urus είναι από το Mansory

Ένα Rolls Royce Cullinan με μια πραγματικά εξωτική εμφάνιση

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source