Το Shredded Mercedes CLS έγινε νέο (+ βίντεο)

Ο Ρώσος οπαδός Arthur Tussik έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο “καλλιτέχνης λαμαρίνας». Αναμφίβολα, αυτό Mercedes CLS63 AMG είναι το αριστούργημά του.

Το διάσημο bodybuilder έχει αποκαταστήσει αυτοκίνητα και αυτοκίνητα από συντριβές, αλλά μια περίπτωση όπως αυτή της κορυφαίας γενιάς CLS 1ης γενιάς δεν είχε συμβεί. Το αυτοκίνητο πρακτικά είχε μείνει μισό, καθώς η στέγη έλειπε! Ο Η ζημιά στις κολόνες και το πλαίσιο ήταν εκτεταμένη, ενώ δεν υπήρχε πάνελ στο σώμα χωρίς χτύπημα. Στην πραγματικότητα, μόνο ο κινητήρας, τα φώτα και μερικές από τις ζάντες είχαν επιζήσει από τη σύγκρουση. Που, σύμφωνα με αυτόν, μπορεί να μην ήταν ένα.

Δείτε επίσης: Η πληγωμένη Ferrari GTC4 Lusso έγινε “κουτί” (βίντεο)

Ο Tussik αποσυναρμολόγησε το γερμανικό coupe-sedan και ξεκίνησε το “cut-and-sew”. Μετά την επαναφορά των στηλών στην αρχική τους θέση και την αποκατάσταση του σχήματος, προσάρμοσαν την οροφή σε ένα άλλο CLS. Το νέο πίσω μέρος προήλθε από τον ίδιο δότη, ενώ για τις υπόλοιπες επισκευές χρησιμοποιήθηκαν γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes. Η δαγκάνα δούλεψε υπερωρίες, όπως και ο τροχός με το σφυρί, αλλά ο Γερμανός επέστρεψε στην προηγούμενη κατάσταση! Τουλάχιστον οπτικά.

Δείτε επίσης: Το Toyota Supra από κορμό έγινε κούκλα! (+ βίντεο)

Δεδομένης της έκτασης των επισκευών, από τη μία πλευρά θα ήταν πιο οικονομικό για τον ιδιοκτήτη του CLS να αναζητήσει αντικατάσταση στα χρησιμοποιημένα, από την άλλη πλευρά προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με τη δομική ακεραιότητα του πλαισίου. Ο Ρώσος σίγουρα έβαλε όλη την ικανότητά του στην επισκευή του αυτοκινήτου, αλλά δεν σταματάμε να μιλάμε για ένα παλιό κατεστραμμένο πλαίσιο, σχεδόν πλήρως. Το οποίο καλείται να χειριστεί μερικά φορτία. Ο ατμοσφαιρικό 6,2 λίτρων V8 παραστάσεις 514 ίππους στις 6.800 σ.α.λ. και 630 Nm στις 5.200 σ.α.λ., συνεργασία με Αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων και επιταχύνοντας το σώμα τους 1.830 κιλά στα 100 km / h από στάση εντός 4,5 dl. (το τελικό σταθερό και αμετάκλητα ηλεκτρονικά περιορισμένο στα 250 km / h).

Το Shredded Mercedes CLS έγινε νέο (+ βίντεο)

Source