Ο 80χρονος αγόρασε μόνο… 80 Porsche!

Έχει κατασκευάσει ένα ξεχωριστό κτίριο για να στεγάσει τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Ποια είναι η τελευταία απόκτηση του πιστού οπαδού της Porsche και ποιο είναι το όνειρό του;

Είναι σύνηθες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας να αναπτύσσει ένα ειδική σχέση με μια συγκεκριμένη μάρκα. Στο βαθμό που στα “πηγάδια” με το θέμα του αυτοκινήτου να υπερασπιζόμαστε με… καρφιά και δόντια τη συντροφιά της καρδιάς μας.

Τη δική του λατρεία με μια συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει μία 80χρονος άντρας από τη Βιέννη.

Ο λόγος για Οτοκαρ, ο οποίος διακρίνεται για την απεριόριστη αγάπη του για αυτήν Porsche.

Για να ξετυλίξουμε το μυστικό της λατρείας για τη γερμανική εταιρεία πρέπει να αναφερθούμε μακρινό 1972, όταν αγόρασε ένα κίτρινο (Speed ​​Yellow) 911E. Αυτή είναι μια αγορά που πρόκειται να προκαθορίσει το μέλλον.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, ο 80χρονος κύριος δεν σταμάτησε να αγοράζει μοντέλα που φέρουν το λογότυπο της Porsche. Το αποτέλεσμα της καταναλωτικής του μανίας για τα μοντέλα της εταιρείας είναι ότι έχει αποκτήσει ένα σύνολο 80 αυτοκίνητα της Porsche!

ο με αριθμό 80 το αυτοκίνητο ενσωματώθηκε στο γκαράζ του φέτος, και είναι Boxster Spyder σε χρώμα Μαϊάμι Μπλε.

Ο 80χρονος, στην πραγματικότητα, συνέβη ξεχωριστή μεταχείριση από τους ανθρώπους της εταιρείας, όταν έλαβε το Boxster Spyder από το εργοστάσιό του Ζάφενχάουζεν. Συγκεκριμένα, του επέτρεψαν να το τοποθετήσει ο ίδιος Έμβλημα της Porsche στην κουκούλα του αυτοκινήτου.

Και πώς θα μπορούσε να κάνει η Porsche διαφορετικά όταν η Ottocar δημιούργησε ένα διαφορετικό κτίριο για να στεγάσει τη συνεχώς αναπτυσσόμενη συλλογή της;

Αποτελείται από 38 διαφορετικά μοντέλα της εταιρείας, όπως Porsche 917, 910 (8 κύλινδρο), 956, 904 και 964 Κύπελλο. Σημειώστε ότι πέρασαν επίσης από τα χέρια του 9 εκδόσεις του Carrera RS. Ανάμεσα στα αξιοθέατα του τεράστιου γκαράζ του, ένα 718 Spyder, 911 Speedster και 911 Targa.

“Για έναν ολόκληρο μήνα, μπορώ επίσης να οδηγήσω ένα διαφορετικό αυτοκίνητο της Porsche”, σημειώνει ο Ottocar, ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο του… βρέθηκε αμηχανία, ανίκανη να επιλέξει.

Αλλά συνήθως κάθεται πίσω από το τιμόνι 981 Boxster Spyder.

Θα σταματήσει ο 80χρονος Ottocar στο 80 Porsche; Αυτό το σενάριο θεωρείται απίθανο από αυτόν, ο οποίος έχει στα άμεσα σχέδιά του να περάσει Παν-αμερικανική εθνική οδός με ένα Κόκκινο πιπέρι.

“Όταν είστε 80 ετών, δεν σκέφτεστε πλέον το παρελθόν, αλλά το μέλλον.” Δεν μπορείτε να περιμένετε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. “ είναι το μήνυμά του ο μεγαλύτερος ανεμιστήρας της Porsche στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Τα αυτοκίνητα του Diego Maradona

LeBron James: Τα αυτοκίνητα του Βασιλιά

Παίκτες στο γήπεδο, φαλακρός στο τιμόνι

Source