Ο Stewart θα προτιμούσε να φύγει ο Vettel

Πολλά έχουν ειπωθεί για την πορεία της καριέρας του Σεμπάστιαν Βέτελ και την επιλογή του να συνεχίσει στο άθλημα.

Οι αναγνώστες του newsauto γνωρίζουν καλά τις απόψεις μου σχετικά με τον τετραπλάσιο παγκόσμιο πρωταθλητή και τη σαφή αδυναμία του να λειτουργήσει μέσα στο προβληματικό περιβάλλον που υπήρχε στο Φεράρι.

Τέλος πάντων, ο Γερμανός ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας με Aston Martin Racing. Αν και… αν άκουγε τον τριπλό παγκόσμιο πρωταθλητή Σερ Τζάκι Στιούαρτ, μπορεί να έχει ακολουθήσει διαφορετική πορεία στην καριέρα του.

«Ο Sebastian Vettel είναι ένας πραγματικός κύριος και προσωπικά, θα ήθελα πολύ να τον δω να βγαίνει από τη δράση και να κάνει ό, τι κάνω. Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις, η συμμετοχή σε πολυεθνικές συνεργασίες, θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος πρέσβης του αθλήματος. Αλλά επέλεξε να συνεχίσει γιατί αγαπάει αυτό το άθλημα“, Είπε ο Σκωτσέζος.

Όσο για το Scuderia, η νικητή των 27 Grand Prix, αν και δεν έτρεξε ποτέ με τα χρώματα της στο στέμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού (συμμετείχε σε 100 Grand Prix με BRM, Matra, March και Tyrrell), έχει μόνο σεβασμό.

«Η Ferrari είναι μια από τις πιο σημαντικές μάρκες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά για διάφορους λόγους, φέτος ήταν μια καταστροφή για αυτούς. Ελπίζω και προσεύχομαι ότι την επόμενη χρονιά η Ferrari θα είναι εκεί που της αξίζει“, Είπε ο 81χρονος Stewart μιλώντας στο ιταλικό La Gazzetta dello Sport.

vettel-monza20-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
Το τελευταίο F1 Vlog της σεζόν (βίντεο)

King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Χάμιλτον με το NewsAuto

Αποκλειστική συνέντευξη με τον οδηγό της F1 Safety Car Bernd Maylander!

Source