Το Renault Captur “Αυτοκίνητο του 2021” για την Ελλάδα

Και ο νικητής είναι το νέο Renault Captur! Το γαλλικό SUV είναι, με συνολικά 405 πόντους, το “Αυτοκίνητο του 2021”, μετά την καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία των μελών δημοσιογράφων του ιδρύματος “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”.

Και ο νικητής είναι το νέο Renault Captur! Το γαλλικό SUV είναι, με συνολικά 405 πόντους, το “Αυτοκίνητο του 2021”, μετά την καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία των μελών δημοσιογράφων του ιδρύματος “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”, που πραγματοποιήθηκε online φέτος, λόγω του εξαιρετικές περιστάσεις έχει σχηματίσει την πανδημία. Την εκδήλωση καλωσορίστηκε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη. Συγκεκριμένα, τα 27 δημοσιογράφοι μέλη του ιδρύματος “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”, το οποίο, για δεκαπέντε χρόνια, είναι το μόνο ανεξάρτητο, χωρίς δεσμεύσεις και συνδέσμους με συγκεκριμένα μέσα, καθώς οι ψηφοφόροι του γράφουν άρθρα σε μια ποικιλία σημαντικών δημοσιεύσεων και Η ψηφιακή παρουσίασε λεπτομερώς την ανοιχτή ψηφοφορία Το περιοδικό 4TROCHI εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο δοκιμών Σωτήρης Τσαντίλης. Τα 10 αυτοκίνητα που διεκδικούσαν τον αξιοζήλευτο τίτλο και έφτασαν στην τελική φάση, από τα 22 νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τους τελευταίους 12 μήνες στη χώρα μας, ταξινομήθηκαν με αλφαβητική σειρά, ως εξής: Ford Puma 315, Hyundai i20 274, Nissan Juke 235, Opel Corsa 221, Peugeot 2008 281, Renault Captur 405, Κάθισμα Λεόν 259, Skoda Kamiq 252, Toyota Yaris 242, VW ID 3 216.

TELIKH KATATAXH

Τα κριτήρια επιλογής αφορούν πάντα την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα του φάσματος, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που προωθεί την ιδέα του σύγχρονου αυτοκινήτου στους Έλληνες καταναλωτές και λάτρεις των αυτοκινήτων.

Στο μήνυμά του, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόνισε ότι: «Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνδυάσουμε τις μεταφορές με το περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της τεχνολογίας και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Η RIS υπογράμμισε το γεγονός ότι μεταξύ των 10 υποψηφίων αυτοκινήτων της τελικής φάσης, φέτος συμπεριλήφθηκαν ένα καθαρά ηλεκτρικό και ένα πλήρως υβριδικό, και στο εύρος σχεδόν όλων των μοντέλων υπάρχουν τώρα ηλεκτρικές ή υβριδικές εκδόσεις (PHEV κ.λπ.).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (RIS), της Ένωσης Εισαγωγών Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (SEAA) και της Ελληνικής Ένωσης Κατασκευαστών Μοτοσυκλετών (ESSAM). Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από τις εταιρείες National Insurance & NBG Leasing, ενώ επιμελείται η CGC Communication.

Όλη η εκδήλωση ήταν ψηφιακή και μεταδόθηκε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας LiveOn, ERTFlix, Vimeo, από την ιστοσελίδα του ιδρύματος (www.atx.gr) καθώς και από αρκετούς ιστότοπους. Όπως κάθε χρόνο, φέτος υπάρχει το περιοδικό του “Αυτοκινήτου του 2021” το οποίο μπορεί να διαβαστεί τόσο από τον ιστότοπο του ιδρύματος όσο και από άλλους ιστότοπους, καθώς και στη διεύθυνση https://issuu.com/atxelladas/docs/ ____2021_web. Στη διαδικασία, η τελετή απονομής θα μεταδοθεί τόσο από το ET2 όσο και από το ET3. δελτίο τύπου

Source