Η νέα οθόνη Hyperscreen της Mercedes MBUX

Η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει στις αρχές του έτους το MBUX Hyperscreen, το επόμενο κεφάλαιο με άλλα λόγια στην αλληλεπίδραση χρήστη-οχήματος, την οποία θα δούμε να κάνει το ντεμπούτο της στο ηλεκτρικό EQS.

2021 σημάδια για το γερμανικό εργοστάσιο στην αρχή του επόμενου κεφαλαίου στην αλληλεπίδραση μεταξύ οχήματος και χρήστη. Ο λόγος για τη νέα, καμπύλη οθόνη Hyperscreen MBUX, η οποία μεταφέρει την εμφάνιση των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και άνεσης της Mercedes σε ένα νέο επίπεδο, χάρη στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Σύμφωνα με το εργοστάσιο, η μεγάλη οθόνη του συστήματος δίνει στο εσωτερικό μια μοναδική αισθητική και επεκτείνει ολόκληρο το πλάτος μπροστά στους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων. Το νέο MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Hyperscreen, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά ως επιλογή στο καθαρά ηλεκτρικό EQS, είναι «αντιπροσωπευτικό της συναισθηματικής νοημοσύνης όλου του οχήματος και της ικανότητάς του να μαθαίνει από τις συνήθειες του χρήστη» , σύμφωνα με τη Mercedes.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του MBUX Hyperscreen θα πραγματοποιηθεί online εδώ την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 2:00 μ.μ. (CET).

Επιπλέον, η Mercedes σκοπεύει να παρουσιάσει το MBUX Hyperscreen στο πρώτο Digital Consumer Electronics Show (CES) του 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου.

Source