Το νέο ηλεκτρικό sedan δείχνει τη στέγη του (βίντεο)

Το Mercedes EQS εμφανίστηκε στους δρόμους με λιγότερη κάλυψη, δείχνοντας ορισμένα στοιχεία του νέου ηλεκτρικού sedan, όπως η οροφή του.

Ένα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz τα επόμενα δύο χρόνια είναι το EQS. Μέχρι στιγμής έχουμε δει το ηλεκτρικό σεντάν με καμουφλάζ, αλλά αυτή τη φορά ήρθε ένα βίντεο για να μας δείξει ακόμη περισσότερα.

Για να είμαστε ακριβείς, το EQS φάνηκε στους δρόμους με λιγότερη κάλυψη, για να αποκαλύψει πλήρως την οροφή του και ορισμένα μέρη στις πόρτες και την κουκούλα.

Φυσικά, θα γνωρίζουμε περισσότερα στις επίσημες αποκαλύψεις του EQS από τα «ασημένια βέλη» εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021, καθώς σε αυτό θα ξεκινήσει η παραγωγή του να είναι διαθέσιμο προς πώληση αργότερα το νέο έτος.

Ωστόσο, ορισμένες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις της, όπως ότι θα έχει εύρος 700 km στον κύκλο WLTP, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με 469 hp και επιτάχυνση από ακινησία στα 100 km / h σε περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για το ηλεκτρικό EQS όταν η Mercedes-Benz το φέρνει στο φως.

Πηγή

.Source