Η Rimac C_Two ξεκίνησε την προπαραγωγή (+ βίντεο)

Η Κροατική Rimac ξεκινά με πλήρη ταχύτητα για να ξεκινήσει την παραγωγή του ηλεκτρικού C_Two 1.914 ίππων.

Στο Veliko Trgovišće της Κροατίας, ο Rimac έδωσε το πράσινο φως σήμερα για την παραγωγή έξι ακόμη αντιγράφων του ηλεκτρικού C_Two, λίγες εβδομάδες πριν οι ηγέτες του δώσουν το τελικό “OK” για την έναρξη της παραγωγής του μοντέλου στις αρχές του 2021.

Η νέα γραμμή παραγωγής έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τη “γέννηση” 12 πρωτοτύπων του C_Two 1.914 hp, τα οποία χρησιμοποιούνται ήδη στις δοκιμές ανάπτυξης και πιστοποίησης του μοντέλου, καθώς και για την καθιερωμένη, καθώς και απαραίτητη, ασφάλεια και δοκιμές επιπτώσεων. Προχωρώντας στο επόμενο στάδιο, η Rimac κατασκευάζει επί του παρόντος έξι επιπλέον αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν για τις τελικές τροποποιήσεις και προσαρμογές, καθώς και για τα τελευταία πειράματα της Rimac αγορών σχετικά με την τελική αξιολόγηση του οχήματος.

Rimac C_Two

Η συναρμολόγηση κάθε αυτοκινήτου διαρκεί περίπου 8 εβδομάδες, μειώνοντας το χρόνο παραγωγής κατά το ήμισυ σε σύγκριση με το αρχικό στάδιο κατασκευής. Στην πραγματικότητα, η συναρμολόγηση των οχημάτων διαρκεί 5 εβδομάδες, αλλά η όλη διαδικασία ξεκινά τρεις εβδομάδες νωρίτερα, καθώς ένας μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων και συστημάτων παράγονται «εσωτερικά» και παραδίδονται στους υπεύθυνους της τελικής γραμμής συναρμολόγησης. Μεταξύ των εξαρτημάτων που κατασκευάζονται στα τοιχώματα της Rimac είναι οι ηλεκτρικοί κινητήρες, καθώς και η υδρόψυκτη μπαταρία 120 kWh.

Η νέα γραμμή παραγωγής χωρίζεται σε πέντε κύριες ζώνες, ξεκινώντας από τη σύνδεση όλων των σημείων σύνδεσης των επιμέρους τμημάτων με το monocoque. Δύο άτομα σε κάθε επόμενη ζώνη συνεχίζουν να “χτίζουν” το αυτοκίνητο, ενώ πραγματοποιούν τους απαραίτητους ελέγχους πριν από κάθε αυτοκίνητο “προωθηθεί” στην επόμενη ζώνη παραγωγής. Με την ολοκλήρωση κάθε αντιγράφου, η εταιρεία προχωρά σε εκτεταμένους ελέγχους στα ηλεκτρονικά, ενώ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο χρωματικό φινίρισμα των εξωτερικών επιφανειών.

Rimac C_Two

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι στατικές δοκιμές, τα αυτοκίνητα δοκιμάζονται δυναμικά, με τους μηχανικούς και τους δοκιμαστές να βγαίνουν στον ανοιχτό δρόμο για να δώσουν το τελικό «εντάξει».

Το Rimac C_Two θα έχει τελική ταχύτητα 412 km / h, θα επιταχυνθεί από ακινησία στα πρώτα 100 km / h σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, ενώ το “0-160” θα χρειαστεί μόλις 4,3 dl.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Source