Αλβανικό Supercar με 850 άλογα;

Η επιτάχυνση του αλβανικού μοντέλου από ακινησία στα 100 km / h θα αντιστοιχεί σε 2,6 δευτερόλεπτα, ενώ ο τελικός θα υπερβαίνει τα 370 km / h.

Οι φιλοδοξίες είναι υπέροχες ενός άνδρα από τη γειτονική μας Αλβανία, ο οποίος είναι έτοιμος να διαφημίσει τη χώρα του σε όλο τον κόσμο.

Επιδιώκει να το επιτύχει δημιουργώντας το πρώτο Αλβανός supercar, με το όνομα Illyrian Pure Sport, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, εμπνέεται από τα ιταλικά μοντέλα επιδόσεων και κυρίως από το Φεράρι.

Ο φιλόδοξος γείτονάς μας ονομάζεται Στάση Thaqi και συνιστά στον ιδιοκτήτη της εταιρείας αυτοκινήτων Arrera Automobil.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αλβανικό supercar θα συμμορφωθεί διεθνή πρότυπα, ενώ φαίνεται ότι έχει επωμιστεί πλήρως τη διαδικασία σχεδιασμού του μοντέλου. Όσον αφορά το μηχανικό μέρος, αλλά και την ανάπτυξη του σώματος, ορισμένες εξειδικευμένες ομάδες είναι υπεύθυνες.

Οι ιταλικές επιρροές του μοντέλου είναι εμφανείς σε κάθε κομμάτι του ανθρακονήματος και ειδικά στο εμπρός Θέση κάθετα τοποθετημένα φώτα (βλ. LaFerrari).

Η πηγή ισχύος του τετρακίνητου μοντέλου θα είναι μία 6,2 λίτρων V8 twin-turbo engine, απόδοση 850 ps, με την κίνηση να μεταδίδεται μέσω ενός Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Tremec 8 ταχυτήτων.

Όσον αφορά την απόδοση, η τελική αναλογία αντιστοιχεί 375 χλμ / ώρα, ενώ η επιτάχυνση στα 100 km / h από ακινητοποίηση καταγράφεται σε 2,7 δευτ.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε επίσης: Όταν τα supercars πέφτουν σε λάθος χέρια (VIDEO)

Η κλεμμένη Ferrari έμεινε στο κάτω μέρος για 26 χρόνια (VIDEO)

Η Ferrari κερδίζει το 2020 πάνω από 1 δισ. Ευρώ

Source