Αντιμετώπιση του νόμου του YouTuber που κατέστρεψε μια BMW (βίντεο)

Ένα από τα πιο διάσημα βρετανικά YouTuber βρέθηκε στα χέρια της ισπανικής αστυνομίας λόγω ακατάλληλης οδήγησης στην πόλη Marbella.

Οι οπαδοί του BMX γνωρίζουν τον 27χρονο Ράιαν Τέιλορ για τη συμμετοχή του στον αθλητισμό, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια οπαδούς, ειδικά εξαιτίας των αντι-κομφορμιστικών βίντεο στα οποία ανεβάζει YouTube.

Στην τελευταία από αυτές, φυσικά, είχε την ατυχία να συλληφθεί από την ισπανική αστυνομία, καθώς διέπραξε πολλές παράνομες πράξεις, μαζί με τους φίλους του. Πιο συγκεκριμένα, στο τουριστικό θέρετρο της Μαρμπέγια, ο Τέιλορ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δείξει τις δεξιότητές του οδήγησης πίσω από το τιμόνι του α BMW Σειρά 3 E46. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και με την απαραίτητη συνοδεία των συνεργατών του, που τον ενθάρρυναν να συνεχίσει να προκαλεί τόσο με επικίνδυνη οδήγηση όσο και με άγνοια του κινδύνου.

Όλα ξεκίνησαν με ένα στοίχημα που είχε κάνει με τους φίλους του, αν μπορούσε να βάλει την παλιά BMW εκτός δράσης. Άρχισε λοιπόν να οδηγήσει σε χωματόδρομους και χωράφια, να ανέβει αναχώματα έως ότου το γερμανικό φορείο εγκαταλείφθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Τότε ο Taylor και η εταιρεία αποφάσισαν να το κάνουν σπρώξτε το αυτοκίνητο σε μια βαθιά τάφρο. Σύμφωνα με ξένες εκθέσεις, οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν αμέσως, όπου βρήκαν την εγκαταλελειμμένη BMW και προχώρησε στη σύλληψη του βρετανικού YouTuber με τις κατηγορίες για μη συμμόρφωση με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την έλλειψη άδειας κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Μόνο 15 αυτοκίνητα «έκοψαν» το KTEO σε 1,94 εκατομμύρια επιθεωρήσεις

Η Νέα Υόρκη πληρώνει τους ηλίθιους καλά!

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – κλέβουν καταλύτες!

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source