Στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος με “θηρίο” 575 αλόγων! (βίντεο)

Όπως γνωρίζουν καλά οι γνώστες των αυτοκινήτων, η ασφάλεια και η απόδοση συμβαδίζουν με κάτι που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οπαδός του αυτοκινήτου και των επιδόσεων, γνωρίζει

Ή όποτε δίνεται η ευκαιρία συνδυάζει “εργασία” και αυτοκίνητα που πολλές φορές οδηγεί τον εαυτό του.

Είναι γνωστό ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε ψηλά στην ημερήσια διάταξη του πρωθυπουργού, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά ότι το μείωση της κυκλοφορίας το ατύχημα είναι αναπόφευκτο την πολιτική του προτεραιότητα. Ταυτόχρονα, το κυβερνών κόμμα ήταν το πρώτο που ανέπτυξε ένα οργανωμένο σχέδιο για ηλεκτρική κίνηση.

Η μάχη του για την οδική ασφάλεια, ωστόσο, δεν την ξεπερνά η αγάπη του για αυτοκίνητα επιδόσεων και όποτε βρει την ευκαιρία, δεν διστάζει να καθίσει πίσω από το τιμόνι.

Σήμερα, λοιπόν, ο πρωθυπουργός «εισήχθη» με ένα ασήμι BMW X6 Μ του 2018. Πρόκειται για ένα τετρακίνητο μοντέλο οδήγησης που οδηγείται από ένα 4,4 λίτρα twin-turbo V8, ποιος παράγει 575 ίπποι (6.000 σ.α.λ.) και 553 Nm ροπής (2.200 σ.α.λ.).

Η κίνηση στους τροχούς μεταδίδεται μέσω ενός Αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων που επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει στα 100 km / h από ακινησία σε 4 δευτερόλεπτα. Το δυναμικό SUV ενσωματώνεται Τροχοί 21 ιντσών με ελαστικά απόδοσης και προηγμένη ανάρτηση αέρα με έλεγχο απόσβεσης.

Βρίσκεται μέσα Ψηφιακή κεντρική οθόνη 12,3 ιντσών ελέγχεται μέσω επιφάνεια αφής, ενώ για την ψυχαγωγία των επιβατών φροντίζει έναν Σύστημα ήχου Harman Kardon με 16 ηχεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτό το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον πρωθυπουργό, Ούτε είναι κυβερνητικό όχημα, αλλά είναι μια δοκιμασία. Υπενθυμίζουμε, τελικά, ότι κατά την ανάληψη των ηγετών της χώρας μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε “όχι” σε δύο κυβερνητικές λιμουζίνες.

Πάθος για αυτοκίνητα και περιβαλλοντικές ανησυχίες

Η αγάπη του πρωθυπουργού για τα τετράτροχα δεν κρύβεται. Το πρόσφατο είναι αδιαμφισβήτητο μάρτυρα η βόλτα του σε ένα Tesla Model 3, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Επιπλέον, έχει δείξει ότι διακρίνεται από έντονες περιβαλλοντικές ανησυχίες και υποστηρίζει την ηλεκτρική κινητικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, επέλεξε καθημερινά μετακινεί ένα Peugeot e-208.

[Πηγή: grtimes.gr]

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: VW ID.3 1η έκδοση

Ποιες χώρες θα διπλασιάσουν τα πρόστιμα για επιτάχυνση στις πόλεις

Η Ελλάδα ακολουθεί τα σημεία φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Source