Αλλαγή από qashqai σε hatchback Page 2

Ο pope4kos έγραψε:

και όμως μου είπαν για αυτό. Δεν είχαν καν το 1.5 civic 5doors στην έκθεση .. Άφησα δεδομένα για δοκιμαστική μονάδα και περιμένω .. Θα δω το xceed .. Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια. Όταν το οδηγώ θα σας πω εντυπώσεις. Σκέφτηκα να μείνω με το qashqai, αλλά από το 21 θα έρθει ένα νέο μοντέλο, φοβάμαι ότι το υπάρχον θα υποτιμηθεί περισσότερο και θα χάσει την αξία μεταπώλησης.

Για τον Peugeot είχα δει το 3008 όταν πήρα το qashqai, αλλά ήταν πιο ακριβό .. Είχα την αλήθεια και την προκατάληψη για τους Γάλλους χωρίς προσωπική εμπειρία, αλλά μόνο από τις απόψεις άλλων. Τώρα ακούω μόνο καλές λέξεις

Επειδή έχω PSAs από το 1999, έχουν κάνει πραγματικά ένα άλμα προς τα εμπρός, ειδικά από το 3008, και το τρέχον 208/2008 είναι πραγματικά ένα επίπεδο πάνω από το ενδιάμεσο, και τολμώ να πω 2 από τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Καμία σχέση, αλλά και οι παλιοί προσωπικά δεν μου έφεραν κανένα πρόβλημα και τα έχουμε ακόμα στην οικογένεια.

Δυστυχώς, το QQ από το καλοκαίρι και μετά τους έδωσε σε πολύ χαμηλές τιμές (ήδη 2-4.000 λιγότερο), προς το παρόν δεν ξέρω τι παίζει, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από την τιμή που αγοράσατε, νομίζω ότι δεν το κάνατε πιάσε το, και θα το νέο θα έρθει πολύ σύντομα, δηλαδή, θα πρέπει να το πουλήσεις, ξέρω, ίσως τον επόμενο μήνα.

Κοιτάξτε τι νέες τιμές σας δίνει η Nissan, ίσως αξίζει να περιμένετε 2 χρόνια τώρα, η τιμή πιθανότατα δεν θα αλλάξει τόσο πολύ, και θα εξοικονομήσετε χρόνο κοιτάζοντας την καλύτερη επιλογή, και μετακινώντας το αυτοκίνητο λίγο, φτιάξτε το χρήματα που λέμε.

Προσωπικά, μου αρέσει πολύ το Xceed, και αφού πάτε για εκκόλαψη, αυτή η κατηγορία μπορεί να σας ταιριάζει με λίγο περισσότερο ύψος και αυτό το πλεονέκτημα που φέρνει στην Ελλάδα, επίσης από μέρη / αποσκευές είναι καλύτερο από το Focus, αν σας ενδιαφέρει Βρήκα το χώρο αποσκευών Focus μικρό για το μήκος του (και C-class γενικά), μου αρέσει επίσης αυτή η κορεατική “λιτότητα” του Xceed και το βρίσκω πιο μοντέρνο και ξεχωριστό από το Focus που φαίνεται λίγο ξεπερασμένο μέσα ( φυσικά προσωπική άποψη). Με κινητήρες και παρόμοια δεν ξέρω γιατί έψαχνα για ντίζελ, οπότε δεν ξέρω καθόλου, αφού από την KIA τότε ήρθα κοντά στο Sportage ως περισσότερο SUV από το Crossover.

Είναι λίγο ξεχωριστό επίσης, ναι, δεν το βλέπετε συχνά στους δρόμους, και αν το κάνετε, φαίνεται πραγματικά κάτι διαφορετικό και όμορφο.

Εάν κάνετε οποιαδήποτε δοκιμαστική κίνηση ενημερώστε μας, με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας ως κάτοχος QQ σε σχέση με τα υπόλοιπα που συζητάμε εδώ.

Μετά από λίγο απογοητευτικό με το QQ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό που συνέβη έγινε, καλύτερα πάρτε το χρόνο σας, περιμένετε να βγουν τα νέα μοντέλα (και το Astra έρχεται νέο, μετά το 308 και έχει ήδη ανοίξει ένα νήμα για το νέο Civic να γνωρίζει ) και κάντε μια πιο εμπεριστατωμένη έρευνα.

Για την Ελλάδα, νομίζω ότι είναι καλό να επιλέξουμε αυτοκίνητα σε περίπου 7 χρόνια, τότε νομίζω ότι έχουν βγάλει τα χρήματά τους.

Source