Αποκάλυψη για την τετρακίνηση, καθαρά ηλεκτρικό Nissan Note

Το Nissan Note e-Power AWD ενσωματώνει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα, μια συσκευή που μεταφέρει την απόδοσή της στο επόμενο επίπεδο.

Μετά παρουσίαση του δίτροχου, υβριδική έκδοση του νέου Nissan Σημείωση η ιαπωνική εταιρεία αποκαλύπτει επίσης την καθαρά ηλεκτρική της έκδοση, Σημείωση e-Power AWD.

Το μοντέλο τροφοδοτείται από το δημοφιλές ηλεκτρικό σετ κίνησης Nissan, e-Power, που αποτελείται από δύο ηλεκτρικοί κινητήρες -ένα εμπρός και ένα πίσω-, μια συσκευή που απογειώνει την απόδοσή του, προσφέροντας ισχυρή επιτάχυνση σε κάθε είδους κατάσταση.

Ταυτόχρονα, το τετρακίνηση του επιτρέπει ακριβής έλεγχος της σημείωσης με σειρά και σταθερή επιβράδυνση, με ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Ειδικοί αριθμοί και για τα δύο παραστάσεις όπως για αυτόν χρόνος φόρτισης δεν δίνονται υπό το φως της δημοσιότητας προς το παρόν, με την κοινοποίησή τους να αναμένεται αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι η Nissan παρουσίασε πρόσφατα το υβριδική έκδοση του Note, που λαμβάνει ενέργεια από ένα ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.2 και ένα ηλεκτρικός κινητήρας, με το συνδυασμένη ισχύς για αποτύπωση 115 ps και 280 Nm ροπής.

Ξεκίνησε η εμπορική πορεία του υβριδικού Nissan Note 23 Δεκεμβρίου, ενώ η κυκλοφορία της ηλεκτρικής έκδοσης προγραμματίζεται ένα μήνα αργότερα. Το μοντέλο προορίζεται αποκλειστικά για την Ιαπωνία.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγούμε την αγωνιστική έκδοση του Nissan Leaf

Η Nissan ετοιμάζει το νέο Qashqai

Το επόμενο Nissan GT-R με υβριδική τεχνολογία

Source