Αποκάλυψη του νέου Lada Niva Travel

Η Lada ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Niva Travel, το οποίο, ωστόσο, δεν σχετίζεται με το Niva που συναντήσαμε στη χώρα μας.

Αυτή είναι μια ριζικά ενημερωμένη έκδοση του Chevrolet Niva, των οποίων τα δικαιώματα απέκτησε η Lada τον περασμένο Ιούλιο από την GMκαι όχι το κλασικό Niva που λέγεται τώρα στη Ρωσία “Lada 4X4”.

Τώρα, με την έναρξη της παραγωγής του Niva Travel στο εργοστάσιο Togliatti, το όνομα “Niva” επιστρέφει στη σειρά Lada και όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Yves Caracatzanis, μας προβάλλει για ακόμη πιο ενδιαφέροντα νέα τα επόμενα χρόνια.

Όσο για το Niva Travel τώρα, Η Lada προσφέρει μια νέα, πιο δυναμική και μοντέρνα εικόνα στο μπροστινό και στο πλάι σε σύγκριση με το Chevrolet Niva, ενώ το πίσω μέρος έχει επανασχεδιαστεί με φώτα LED και πιο έντονο προφυλακτήρα.

Στην πραγματικότητα, Η Lada θα προσφέρει επίσης μια ειδική έκδοση εκτός δρόμου με προστατευτικά μέρη αμαξώματος σε πλαστικό, στάνταρ αναπνευστήρες και ελαστικά βρωμιάς, για ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Φυσικά, προσφέρεται όλο το Lada Niva Travel με μόνιμο τετρακίνητο σύστημα κίνησης, δίνοντας τη δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού, αλλά και επιλογές “μικρών” σχέσεων.

Όσο για τον κινητήρα του, Το νέο Niva Travel είναι πιθανό να διατηρήσει 1.700 ίππους με φυσικό βενζινοκινητήρα 80 hp (Η Lada δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα), η οποία προσφέρει τουλάχιστον μέτρια απόδοση (0-100 km / h σε 19,0 sec και τελική ταχύτητα 140 km / h).

Προς το παρόν, η Lada δεν έχει κυκλοφορήσει φωτογραφίες για το εσωτερικό του νέου μοντέλου της, το οποίο όμως αναμένεται να διατηρήσει ένα πρακτικό πεντάθυρο αμάξωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τιμές της πιο εντυπωσιακής παραγωγής Niva που έχουμε δει, θα ξεκινήσουν – σε ευρώ – από 9.900! Αλλά αυτό το SUV θα καταφέρει να έρθει στην Ευρώπη;

Δείτε επίσης:

Lada: Μπορεί να κινηθεί με συμπλέκτη από… ξύλο; (+ βίντεο)

Η Lada Niva ξεκινά την παραγωγή στη Γερμανία

Source