Άνετες πωλήσεις που χρησιμοποιούνται με περιστρεφόμενα χιλιόμετρα και ψεύτικη υπηρεσία βιβλίου

Ένας πονηρός έμπορος πωλεί μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με περιστρεφόμενα χιλιόμετρα και είναι αδιάφορος λόγω των κενών στη νομοθεσία.

Ενα ακόμα ανυποψίαστος καταναλωτής έπεσε θύμα ενός μεταχειρισμένος μεταπωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που γυρίζει τα χιλιόμετρα στους μετρητές οχημάτων διαθέσιμο στο κατάστημά του κερδίζει περισσότερα χρήματα εξαπατώντας ανυποψίαστους οι πελάτες.

Ο συγκεκριμένος έμπορος που διατηρεί αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε Οδός Γρηγορίου Λαμπράκη σε Ομορφη πέρα γύρισε χιλιόμετρα δίνει και βιβλία υπηρεσιών οχημάτων που “Διατηρώ” Θέση ψεύτικα χιλιόμετρα όπου παρατίθενται στον πάγκο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα νέοι ιδιοκτήτες να μην ξέρω τι πρέπει να αλλάξουν σε κίνδυνο προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στον κινητήρα αλλά και σε κινδυνεύει μέχρι και η ζωή τους.

Ο ανυποψίαστος καταναλωτής μόλις συνειδητοποίησα ότι έπεσε θύμα απάτης τον ενημέρωσε αμέσως έξυπνος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ακόμη και αποστολή Δήλωση υπαναχώρησης εκτός δικαστηρίου στην οποία αγνοήθηκε εντελώς ο έξυπνος έμπορος αυτοκινήτων της Νίκαιας…

Τότε αποφάσισε να καταθέσει καταγγελία και θεραπεία εναντίον του μεταχειρισμένος μεταπωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και δημοσιεύστε το Newsauto.gr την περίπτωσή του για να μπορέσει να σώσει κανέναν άλλο ανυποψίαστος καταναλωτής.

Διότι όπως είναι γνωστό θήκες σχετικά με αυτοκίνητα με χιλιόμετρα κλείστε μετά πολλά χρόνια και το έξυπνοι έμποροι είναι ακόμα εξαπατά τους καταναλωτές επιμήκυνση κατάλογος των θυμάτων τους

Όπως αναφέρεται συνήθως στο Newsauto.gr ο ανυποψίαστος καταναλωτής: “Σας εύχομαι καλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Διάβασα συχνά εσάς και τον κ. Τρακουσέλλη Newsauto.gr και έχω το θάρρος να σας γράψω για ένα Αντιπρόσωπος Rogue Car, Σε αυτήν Γρ. Λαμπράκι σε Ομορφη.

Πιο συγκεκριμένα, στις 9.06.18 έκλεισα την αγορά του μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Lancia, μοντέλο Υψίλον του 2013 σε έναν έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που διατηρεί ένα κατάστημα σε αυτό Γρ. Λαμπράκι σε Ομορφη. Το συνολικό κόστος ήταν 7.550 ευρώ την αξία του αυτοκινήτου, συν 135 ευρώ για μεμβράνες, συν 70 ευρώ για ένα μικρό αμάξωμα στην μπροστινή αριστερή πτέρυγα, συν 20 ευρώ για το άτομο που θα πραγματοποιήσει τη μεταφορά. Συνολικά 7.775 ευρώ.

Με την παραλαβή του αυτοκινήτου, ο εξειδικευμένος έμπορος μου έδωσε:

1.Πιστοποιητικό KTEO που είχε περάσει το αυτοκίνητο 29.05.18 με ένδειξη χιλιομέτρων 61,509 που ήταν σε αρμονία με ένδειξη χιλιομέτρου του μετρητή. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε για έλεγχος στο KTEO υπάλληλος ή συνεργάτης του μεταπωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

2.Αντιγραφή βιβλίου υπηρεσιών με το τελευταίο υπηρεσία στο 24.02.17 με ένδειξη χιλιομέτρου 59,993.

Μέχρι εδώ καλά.

Στο 01.06.20 όπως οφείλω δύο χρόνια, Πήγα περάστε KTEO το αυτοκίνητο. Όπως πληροφορήθηκα εκεί, με βάση ιστορικό επιθεωρήσεων του ΚΤΕΟ, το αυτοκίνητο είχε περάσει ΚΤΕΟ και συνεχώς 11.07.17 και τότε είχε 107,221 χιλιόμετρα!

Με απλό αναλογική μέθοδος, το αυτοκίνητο είχε κατασκευάσει από την αγορά του 02.07.13 μέχρι 11.07.17 πάνω από 107,221 χλμ, είναι περίπου 2.230 χλμ ανά μήνα. Επομένως έως Έλεγχος KTEO λίγο πριν το αγοράσω 29.05.18 (περίπου άλλοι 11 μήνες από το ΚΤΕΟ στις 11.07.17) το αυτοκίνητο είχε θεωρητικά ταξιδέψει άλλο 24,530 χλμ επιπλέον.

Έτσι συνολικά θα μπορούσε να έχει 107.221 + 24.530 = 131.751 χλμ. και όχι 61,509 χλμ. που λέει το ΚΤΕΟ στο 29.05.18 επί του οποίου Στηρίχθηκα επίσης στην αγορά του. Είναι σίγουρο ότι το έμπορος πέρασε ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο λίγο πριν το τοποθετήσετε σε μια διαφήμιση προς το πώληση να συμβαδίζω ένδειξη km του Πιστοποιητικό KTEO με το δικό του κόντερ. Το προηγούμενο πιστοποιητικό που είχε στα χέρια του γράφτηκε 107.221 χλμ…

Είναι επομένως προφανές ότι το Προγραμματίστηκε η απάτη επειδή το αυτοκίνητο πέρασε ΚΤΕΟ στο 29.05.18 (λίγο πριν εισαγάγετε μια διαφήμιση προς πώληση) ενώ βασίζεται στην τελευταία ΚΤΕΟ στο 11.07.17 έπρεπε να περάσει μετά από 2 χρόνια, δηλαδή στις 11.07.19.

Περιττό να πούμε ότι το αυτοκίνητο αμέσως μετά την αγορά του άρχισε κάνει πολλές ζημιές το οποίο δεν ήταν σε αρμονία με το χιλιόμετρο που είχε στον πάγκο του, αλλά αναμένεται εάν ληφθεί υπόψη το πραγματικό χιλιόμετρο.

Πηγαίνετε κατευθείαν στο Δήλωση υπαναχώρησης εκτός δικαστηρίου (ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσω από την αγορά επειδή δεν είχαν περάσει δύο χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου) το οποίο αγνοήθηκε εντελώς από Έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Νίκαιας. Έτσι πήγα στο επόμενο βήμα, καταθέτοντας Εκπαίδευση ενώ θα προχωρήσω επίσης με κατάθεση Αγωγή εντός των ημερών. Είμαι αποφασισμένος να το πάρω στο τέλος, γιατί για μένα είναι θέμα αρχής.

Το ξέρω από αυτόν δικηγόρος χειρισμός της υπόθεσης ότι Δεν είμαι η μόνη περίπτωση. Μόνο ο δικηγόρος μου χειρίζεται δύο άλλες περιπτώσεις εναντίον αυτού έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με γύρισαν χιλιόμετρα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και Συγχαρητήρια Για το δημοσιογραφικό σας έργο όπως κανένα άλλο Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ δεν στέκεται δίπλα του πολίτης-καταναλωτής Ως το Newsauto.gr και είναι το μοναδικό μας όπλο εναντίον έξυπνοι μεταχειρισμένοι έμποροι! »

Διαβάστε επίσης:

Οι υπογραφές για το ELVO έπεσαν – Ποιο είναι το ποσοστό του κράτους

Τι δοκιμές οδήγησης; “Επιχειρήσεις” που πωλούν διπλώματα!

Αποκάλυψη: Σύμφωνα με τον ΚΤΕΟ έχουμε τον καλύτερο στόλο αυτοκινήτων και ταξί!

Source