Apple “noodles” στο Tesla

Όταν το μέλλον του αμερικανικού γίγαντα ηλεκτρικών αυτοκινήτων ήταν αβέβαιο, ο Elon Musk. Χτύπησε την πόρτα της Apple.

Ο Τέσλα σε Μήλο; Αυτό είναι ένα σενάριο που δείχνει αυτήν τη στιγμή… επιστημονική φαντασία, αλλά στο παρελθόν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα εάν το επικεφαλής της Apple δεν έριξε “Noodle pie” στον Elon Musk.

Όπως σχολίασε ο τελευταίος την περασμένη Τρίτη (22/12), στο παρελθόν είχε ζητήσει συνάντηση με Διευθύνων Σύμβουλος της δημοφιλούς αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας τεχνολογίας, Τιμ Κουκ, για να τον προτείνει αποκτήστε την Tesla. Ωστόσο, ο CEO της Apple, αρνήθηκε να τον συναντήσει.

«Αρνήθηκε να δώσει το «παρόν» στη συνάντησηΉταν το τυπικό σχόλιο του Musk Κελάδημα, στη θέση του Ρόιτερς πάνω στο θέμα του Το επερχόμενο ηλεκτρικό της Apple.

Η αυτοκινητοβιομηχανία των ΗΠΑ ενδιαφέρεται να συναντήσει τον Tim Cook “Κατά τη διάρκεια των σκοτεινών ημερών του Μοντέλο 3“.

Ο Musk, στην πραγματικότητα, επεσήμανε ότι εκείνη την εποχή ο Tesla άξιζε 1/10 της τρέχουσας αξίας του, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να γίνει ιδιοκτησία της μήλο με ένα ποσό περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ ο Tesla είχε παρόμοια στάση.

Σημειώνεται ότι το 2017 και 2018 Ο Τέσλα δεν μπορούσε αύξηση της παραγωγής του μοντέλου 3, αντιμετωπίζοντας σοβαρές δυσκολίες με το εργοστάσιο μπαταριών στο Reno της Νεβάδας.

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Tesla στο άρθρο του Newsauto

Tesla: Αύξηση των τιμών του Μοντέλου S στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Ελλάδα: Η Tesla συνεχίζει να αναζητά στελέχη – Ποιες θέσεις

Source