Το αναβαθμισμένο Jeep Renegade στην Ελλάδα – Τιμές

Το ανανεωμένο Jeep Renegade αποκτά μια νέα γκάμα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, με ακόμη πιο προηγμένους κινητήρες και ακόμη πιο ολοκληρωμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το Jeep Renegade, είναι στην Ευρώπη το πιο δημοφιλές μοντέλο της θρυλικής μάρκας που το 2021 θα γιορτάσει τα 80α γενέθλιά του. Με ένα αυθεντικό στιλ που έχει σαφείς αναφορές στο θρυλικό Willys, αλλά και στο εμβληματικό Wrangler, το Renegade συνδυάζει τις συμπαγείς διαστάσεις ενός σύγχρονου SUV με το αυθεντικό στυλ Jeep. Με την ευκαιρία αυτής της σημαντικής επετείου για τη μάρκα, η Jeep κυκλοφορεί με το Renegade και τη σειρά ειδικών εκδόσεων για τα 80α γενέθλιά του, παρέχοντας παράλληλα στο δημοφιλές μοντέλο σημαντικές αναβαθμίσεις δημιουργώντας την πιο ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων που είχε ποτέ το Renegade.

Jeep Renegade

Ακόμα πιο δυνατό, ακόμη πιο φιλικό προς το περιβάλλον

Η νέα σειρά Jeep Renegade παρουσιάζεται με μια σειρά αναβαθμίσεων που το καθιστούν πιο ισχυρό, πιο οικονομικό στη χρήση, αλλά και πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κινητήρες βενζίνης και ντίζελ Euro6D-Final, καθώς και εκδόσεις εξοπλισμένες με 4xe, το καινοτόμο σύστημα υβριδικών Plug-in της Jeep.

Η νέα γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τους αναβαθμισμένους βενζινοκινητήρες Turbo 1.0 και 1.3 λίτρων, με ισχύ 120 και 150 ίππων αντίστοιχα, αλλά και τη νέα γενιά σετ ντίζελ 1.6MTJ που σε σύγκριση με το παρελθόν προσφέρει αυξημένη ιπποδύναμη από 120 σε 130 ίππους.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των νέων σετ είναι η βελτιωμένη λειτουργία και η αυξημένη ροπή που διατίθεται σε χαμηλές στροφές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον κινητήρα 1.0T η ροπή των 190 Nm διατίθεται από μόλις 1.750 σ.α.λ., επιτρέποντας στο Renegade 120 ίππων με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο να επιταχύνει άμεσα, είτε από ακινησία είτε σε κίνηση, όπως για παράδειγμα στο περίπτωση προσπεράσεως. Το προηγμένο σύστημα εισαγωγής MultiAir III, καθώς και η ειδική επίστρωση μέσα στον κινητήρα εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, χαμηλό επίπεδο θορύβου και μέση κατανάλωση μόλις 5,5 λίτρα / 100 χλμ.

Αντίστοιχα στον κινητήρα 1.3T, η εφαρμογή ενός νέου Turbo, διατήρησε τη μέγιστη ροπή στα 270 Nm, οι οποίες τώρα παραδίδονται μόνο στις 1.560 σ.α.λ. αντί για 1.850 σ.α.λ. Αυτό το σετ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT 6 ταχυτήτων, το οποίο προσφέρει τώρα τόσο τη λειτουργία Sport για πιο άμεσες αλλαγές στις γρήγορες ταχύτητες οδήγησης, όσο και το σύστημα Idle Coasting, όπου όταν ο οδηγός δεν πιέζει τον επιταχυντή, το σύστημα μετάδοσης είναι απεμπλοκή από τον κινητήρα για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης.

Τέλος, ο πετρελαιοκινητήρας, με νέο σύστημα ψεκασμού και νέο σχεδιασμό θαλάμου καύσης, προσφέρει αυξημένη απόδοση (130 hp), αλλά και υψηλή ροπή (320 Nm), η οποία είναι τώρα διαθέσιμη σε ακόμη χαμηλότερες στροφές, μόλις στις 1.500 σ.α.λ. λ. Οι αλλαγές, εκτός από την καλύτερη απόδοση και τις χαμηλότερες εκπομπές, αύξησαν την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητα αυτού του προηγμένου σετ ντίζελ.

Τα νέα χαρακτηριστικά του κινητήρα σε συνδυασμό με τα νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως οι ενεργές περσίδες ψύξης κινητήρα, βελτιώνουν την απόδοση και την οικονομία καυσίμου που προσφέρει το Jeep Renegade

Jeep Renegade

Το πληρέστερο εύρος στην ιστορία του μοντέλου

Μαζί με τις πολλαπλές επιλογές σε επίπεδο κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης, η Renegade αποκτά μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων στο επίπεδο του εξοπλισμού. Οι γνωστές εκδόσεις Sport, Longitude και Limited πλαισιώνονται από την 80η επέτειο, η οποία εκτός από τον πλουσιότερο εξοπλισμό έχει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως οι ειδικά σχεδιασμένοι τροχοί από κράμα άνθρακα 18 ιντσών και το λογότυπο που δημιουργήθηκε για την 80η επωνυμία γενεθλίων. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης σε όλες τις εκδόσεις, όπως ESP με Hill-Assist, αυτόνομο σύστημα πέδησης, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδων, κρουζ κοντρόλ, 6 αερόσακους, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, κλιματισμό κ.λπ.

Jeep Renegade

Πιο προσβάσιμο από ποτέ στην οικογένεια Jeep

Η συμμετοχή στην οικογένεια Jeep είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε οδηγό. Η θρυλική μάσκα με επτά κάθετες γρίλιες, δυναμικό στυλ και συμπαγής χαρακτήρας προσφέρει στον οδηγό και στους επιβάτες ενός αυθεντικού τζιπ μια μοναδική εμπειρία. Παρά την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, η νέα σειρά Jeep Renegade είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από 17.900 ευρώ με ένα προωθητικό πρόγραμμα (1.0T Sport), ενώ – όπως και όλα τα τζιπ – το μοντέλο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών με ισχύ έως 160.000 km και αντίστοιχη κάλυψη υπηρεσιών οδικής βοήθειας. Αντίστοιχα, η δημοφιλής έκδοση Longitude, με τον κινητήρα Turbo 120 ίππων, διατίθεται κάτω από το όριο των 20.000 ευρώ, παρά τον εξαιρετικά ολοκληρωμένο εξοπλισμό που περιλαμβάνει στοιχεία όπως αυτόματο κλιματισμό διπλής ζώνης και ζάντες ελαφρού κράματος.

ΤΙΜΕΣ

1,0 GSE T3 120HP – S&S SPORT FWD> 18.300 €

1,0 GSE T3 120HP – S&S LONGITUDE FWD> 19.800 €

1.3 GSE 150HP T4 DDCT – S&S LONGITUDE FWD> 21.800 €

1.6 Όχημα 130HP MT – E6d S&S LONGITUDE FWD> 21.800 €

1,0 GSE T3 120HP – S&S LIMITED FWD> 22,600 €

1.3 GSE 150HP T4 DDCT – S&S LIMITED FWD> 24.600 €

1.6 Όχημα 130HP – E6d S&S LIMITED FWD> 27.300 €

1.3 GSE 150HP T4 DDCT – S&S 80η ΕΤΗΣΙΑ FWD> 27.300 €

1.6 Όχημα 130HP – E6d S&S 80ο ΕΤΗΣΙΟ FWD> 27.300 €

Source