Ισχυρή κριτική για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Toyota

Ο πρόεδρος της εταιρείας αντιτίθεται στη βίαιη μετάβαση στην ηλεκτροδότηση και χτυπά το κουδούνι συναγερμού για ορισμένες μεθόδους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

ο είναι το αντίθετο στην ανυπολόγιστη υιοθεσία του “Ηλεκτρική τεχνολογία”, εξέφρασε τον πρόεδρό του Toyota, Akio Toyoda, ο οποίος υποστηρίζει τη βία… θανάτωση θερμικών κινητήρων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο Ένωση κατασκευαστών αυτοκινήτων της Ιαπωνίας, ο δυνατός της άντρας Toyota υποστήριξε ότι “Εάν όλα τα αυτοκίνητα γίνονταν ηλεκτρικά, η Ιαπωνία θα έλειπε από ηλεκτρικό ρεύμα”

Επιπλέον, σύμφωνα με Εφημερίδα Wall Street, επεσήμανε ότι για την πλήρη μετάβαση στην ηλεκτροδότηση απαιτείται ασυνήθιστες επενδύσεις, που κυμαίνονται μεταξύ 135 εκατομμύρια και 358 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεν δίστασε κανε ερωτησεις σχετικά με τα κίνητρα πολιτικής για ολική αφαίρεση των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν βενζίνη.

Απλώς μας γνώρισε τότε “Ας ξεφορτωθούμε όλα τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν βενζίνη”, καταλαβαίνουν τι ζητούν; υποστηριζόμενα χαρακτηριστικά, σημειώνοντας αυτό Μια πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με θερμικούς κινητήρες θα οδηγούσε σε κατάρρευση του τρέχοντος επιχειρηματικού μοντέλου».

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Toyota έθεσε επίσης ερωτήματα σχετικά με το εάν “Αθώος” είναι παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από καύση άνθρακα, όπως και με καύσιμο αερίου. “Όσο περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια παράγουμε, τόσο περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα παράγουμε”, επεσήμανε.

Toyota ναι πρωτοπόρος σε υβριδική ανάπτυξη και με συγκινεί μοντέλα κυττάρων υδρογόνου, έχει δείξει ισχυρή αντίσταση στο ανάπτυξη πλήρως ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Πρόσφατα, ωστόσο, φαίνεται να υιοθετεί ένα πιο ήπια στάση, στροφή, διακριτικά και ακόμη και τεμπέλης, προς ηλεκτρική πρόωση. Μέσα 2021, στην πραγματικότητα, θα αποκαλύψει ένα πρωτότυπο με στεγνή μπαταρία τύπος που θα χρεώσει μέσα σε 10 λεπτά, και θα φέρει διπλή απόσταση σε μίλια, από ότι παρέχονται από μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Διαβάστε επίσης:

Το Toyota GR Supra είναι “ζεστό” και με ανοιχτή οροφή

Το Toyota Supra έρχεται επίσης με χειροκίνητο κιβώτιο

Ένα Toyota Supra παντός εδάφους

Source