Τα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα παίζουν στο χιόνι (βίντεο)

Η Ford ήθελε να δοκιμάσει τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, το Mustang Mach-E και το επερχόμενο F-150 Electric σε χειμερινές συνθήκες.

Ένα υπάρχον και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητό της μπήκε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση Πέρασμα. Ο λόγος για Mustang Mach-E, για τον οποίο υπήρχε πολύς φόβος από πέρυσι, ενώ έγινε διαθέσιμο για παραγγελία από τις 26 Ιουνίου 2020 και θα κυκλοφορήσει το 2021, και για F-150 Ηλεκτρικό.

Για το Mach-E γνωρίζουμε ότι στην κορυφαία του έκδοση (GT Performance) θα έχει μπαταρία 98 kWh με εύρος 482 km, έξοδο 459 hp και επιτάχυνση από ακινητοποίηση έως 100 km / h σε 3 δευτερόλεπτα.

Όσο για το F-150 Electric, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι θα προσφέρουν συνολική ισχύ άνω των 450 ίππων και 690 Nm ροπής, και πώς θα παρουσιαστεί το 2021 που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2022 .

Τέλος πάντων, η μπλε οβάλ εταιρεία αποφάσισε να δοκιμάσει τα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε χειμερινές συνθήκες, με το σύνθημα ότι “τα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα δεν αδράνουν” Έτσι, έβαλε το Mustang Mach-E στο χιόνι μαζί με το πρωτότυπο του F-150 Electric, όπως διευκρίνισε η Ford, καθώς δεν είναι σαφές εάν είναι ένα βενζινοκίνητο F-150 στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook. .

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, και ειδικά εκείνα με υψηλή απόδοση, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και σύστημα All-Wheel Drive, είναι κατάλληλα για οδήγηση στο χιόνι και τον πάγο, αρκεί να φορούν τα κατάλληλα ελαστικά.

Πηγή

.Source