Πινακίδες κυκλοφορίας: Τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχουν «πέσει» έρχονται…

Από 10.000 ευρώ έως και 30.000 ευρώ θα είναι τα πρόστιμα της Τροχαίας για όσους έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά τις πινακίδες τους και μετακινούν τα οχήματά τους παράνομα…

Πρόστιμα προβλέπεται στη νομοθεσία του Υπουργείο Οικονομικών Για παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν δηλώσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ο προσωρινή ακινησία του αυτοκίνητο ωστόσο είναι ακόμα κυκλοφορούν παραβαίνουν το νόμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr σε περίπτωση ελέγχου Αρχές βρείτε ότι έχει κάτοχος υποβάλετε τις πλάκες ηλεκτρονικά και μετακινεί το όχημά του παράνομα, τότε το πρόστιμο ανέρχεται σε 10.000 ευρώ! Ναι, διάβασες ότι είναι σωστό το πρόστιμο 10.000 ευρώ για πρώτη φορά διαπιστώθηκε η παράβαση. Σε περίπτωση που ο παραβάτης οδηγός πιάσει τον ελέγχει ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ να μετακινήσει το όχημά του παράνομα για δεύτερη φορά, τότε το πρόστιμο που σκέφτεστε διπλασιάζει ή σε τριπλασιάζεται! Δηλαδή, το πρόστιμο για την παράνομη κίνηση ενός οχήματος που έχει κηρυχθεί ηλεκτρονική ακινησία θα ανέλθει σε 20.000 ή 30.000 ευρώ!

Όλες οι δυνάμεις του ELAS, όχι μόνο το ELAS, θα λάβουν μέρος στην επιθεώρηση των οχημάτων, η οποία θα καθορίσει εάν οι ιδιοκτήτες τους έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τις πινακίδες τους. Τροχαία Δηλαδή, το πρόστιμο μπορεί να επιβεβαιωθεί από τα στελέχη του Ομάδα DIAS και όλα άλλες ομάδες καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων που έχουν στη διάθεσή τους, θα μπορούν να ελέγχουν επιτόπου εάν το όχημα έχει αρχειοθετημένες πινακίδες ή όχι.

ο υπερβολικά πρόστιμα φαίνεται να έχει εισαχθεί από Υπουργείο Οικονομικών για ελαχιστοποίηση της κίνησης των οχημάτων που δηλώθηκαν στις προσωρινή ακινησία αλλά οι ιδιοκτήτες τους δυστυχώς το να κινούνται παράνομα.

Η διαδικασία είναι απλή

Ο διαδικασία σύμφωνα με μια δημοσίευση του Realnews θα είναι απλός και ουσιαστικά το ιδιοκτήτες οχημάτων θα εισέλθει στο πλατφόρμα θα δηλώσει το τα προσωπικά τους στοιχεία και πινακίδες οχήματος θέλουν να βάλουν ακινησία και θα το κάνουν μόνο με ένα κλικ. Δεν θα απαιτείται ακόμη και να τα στείλετε πλάκες των οχημάτων τους με το ταχυδρομείο στο Φορολογικά γραφεία.

Τα άλλα στοιχεία που το ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προς το αρχείο στο Φορολογικά γραφεία τα προηγούμενα χρόνια όπως φωτοτυπία της κατάστασης αποτελεσμάτων, όπου αποδεικνύεται ποιος είναι ιδιοκτήτης αυτοκινήτου και το Απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του του τρέχοντος έτους θα σχεδιάζονται αυτόματα μέσω συστήματα του Υπουργείο Οικονομικών.

Ωστόσο, όσοι θέλουν υποβάλετε τις πινακίδες αυτοκινήτου τους ηλεκτρονικά πρέπει υποβάλετε ηλεκτρονικά ένα επιβεβαίωση ότι η αυτοκίνητο θα σταθμεύσει μέσα κλειστός ιδιωτικός χώρος

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο οχήματα βρίσκονται σε προσωρινή ακινησία

Πάνω από 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες έχουν υποβάλετε πινακίδες στα τοπικά Φορολογικά γραφεία για να τα σώσετε υπερβολικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και το ακανθώδη τεκμήρια αλλά και αυτός Φόρος διαβίωσης πολυτελείας.

Μόνο πέρυσι 95.000 ιδιοκτήτες αποφάσισε να υποβάλετε πινακίδες τους Φορολογικά γραφεία σε όλη τη χώρα, ενώ το 2018 κατατεθεί στις φορολογικές αρχές σε όλη τη χώρα 123.000 πινακίδες.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια o ποσοστό αρχειοθέτησης πινακίδας κυκλοφορίας εγγραφές πτώση ωστόσο παραμένει πολύ μεγάλο ο στόλος οχημάτων που βρίσκεται στην προσωρινή ακινησία

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Μόνο 15 αυτοκίνητα «έκοψαν» το KTEO σε 1,94 εκατομμύρια επιθεωρήσεις

Η Νέα Υόρκη πληρώνει τους ηλίθιους καλά!

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – κλέβουν καταλύτες!

Source