Η NORATEX εισέρχεται δυναμικά στην αγορά φορτιστών / γρήγορων φορτιστών

Καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα πολλαπλασιάζονται και εξελίσσονται, το ίδιο κάνουν και οι απαιτήσεις που προκύπτουν από τη φόρτιση των μπαταριών τους. Το NORATEX ABEE έρχεται να καλύψει αυτές τις υψηλές απαιτήσεις, έτσι ώστε η φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος από ένα σημείο ανησυχίας για τους οδηγούς να γίνει ένα σημείο ανωτερότητας και ανακούφισης από το άγχος της αυτονομίας.

Η δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία ΝΟΡΑΤΕΞ ΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, η οποία από το 1975 δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή βιομηχανικού ηλεκτρικού εξοπλισμού και έχει βραβευτεί για μεγάλα έργα (ειδικά στον τομέα του «έξυπνου» φωτισμού του δρόμου), εισέρχεται δυναμικά και σε ηλεκτρική πρόωση με τη διαθεσιμότητα ενός ευρέος φάσματος φορτιστών και γρήγορων φορτιστών για οχήματα, εναλλασσόμενο (AC) & συνεχές ρεύμα (DC). Η NORATEX SA, έχοντας (περισσότερες από τις γνώσεις και την εμπειρία των ετών) όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, προσφέρει πλήρη ηλεκτρικά συστήματα φόρτισης αυτοκινήτων που αναλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη λύση με πλήρη εγκατάσταση φορτιστών, την απαιτούμενη καλωδίωση και τα ηλεκτρικά πάνελ

Φορτιστές οχημάτων DC DC

Οι φορτιστές NRP30-180KW DC από 30KW DC έως 180KW DC είναι κατάλληλοι για γρήγορη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων και λεωφορείων, από 300-1000V DC. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η άμεση παροχή μπαταριών οχήματος με καθαρή τάση DC σε πολύ μικρότερη χρονική περίοδο παρακάμπτοντας τον ενσωματωμένο φορτιστή AC του οχήματος. Για λόγους όγκου, κόστους και βάρους, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν συνήθως μικρούς φορτιστές 7,5 – 11KW με αποτέλεσμα μεγάλη καθυστέρηση στη φόρτιση, ακόμη και αν υπάρχει πρίζα AC 22KW.

Smartpole Φορτιστής

Μια εταιρεία με τεχνογνωσία και εμπειρία σε έργα φωτισμού δρόμου, όπως η NORATEX SA, δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε FRP Masts, κάτι που αποτελεί μια καινοτόμο απάντηση στη δυναμική ανάπτυξη της ηλεκτρικής κίνησης. Με σεβασμό στον αστικό χώρο και απόλυτη ασφάλεια, το Smartpole Χρέωση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα με το πρώτο και κυρίως το προφανές, δηλαδή φόρτιση αυτοκινήτου και φωτισμό ταυτόχρονα, χωρίς καν να εγκαταστήσετε περισσότερες συσκευές. Επιπλέον, επιτρέπει τη διαμόρφωση πρόσθετων επιλογών, όπως ασύρματο internet (WI – Fl), αλλά και τη δυνατότητα γρήγορης και αποτελεσματικής επέκτασης του δικτύου φόρτισης χρησιμοποιώντας το υπάρχον ενεργειακό δίκτυο. Δεν απαιτείται πρόσθετη διανομή ισχύος, παρέχει εύκολη εξυπηρέτηση με αυτόματη ηλεκτρονική ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Υποστηρίζει μια υποδοχή τύπου 2 και έχει έξοδο 3, 7 ή 22 Kw με ρεύμα φόρτισης 6-32 A.

Σταθμοί φόρτισης INGETEAM

Με την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με εμπειρία στην ηλεκτρονική ισχύος – κατασκευάζει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρικά τροφοδοτικά τρένων και μετατροπείς ισχύος για ανεμογεννήτριες – η INGETEAM έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 700 φορτιστές στην Ευρώπη σε σπίτια, γκαράζ και παραστάσεις αυτοκινήτων, σταθμούς ανεφοδιασμού , δήμοι, multi .a. Διαθέτει εγκρίσεις φυσικής κατάστασης από αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Nissan & Renault και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία φορτιστών κατάλληλων για οικιακή, επαγγελματική και δημόσια χρήση, προσφέροντας εταιρικό λογισμικό υποστήριξης στόλου για ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή χρονικά.

Η σειρά INGEREV® GARAGE Basic είναι ιδανικό για εταιρείες και σπίτια εξοπλισμένα με καλώδιο σύνδεσης οχήματος, καθιστώντας τη φόρτιση απλή και βολική. Αυτός ο σταθμός φόρτισης διατίθεται σε εκδόσεις 7,4 kW και 22 kW και υποστηρίζει φόρτιση οχήματος Mode 3. Διαθέτει ενσωματωμένο καλώδιο τύπου 5 ή Τύπου 2 μέτρων.

Η γραμμή INGEREV FUSION διατίθεται σε δύο εκδόσεις: FUSION Street για τοποθέτηση δαπέδου και FUSION Wall mount για επιτοίχια τοποθέτηση. Αυτή η σειρά διπλού εξοπλισμού έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων τόσο σε δημόσιους όσο και σε ιδιωτικούς χώρους. Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την τελευταία γενιά προηγμένων λειτουργιών, όπως Dynamic Load Management 2.0 (DLM 2.0), επικοινωνίες Ethernet και Wifi και πρωτόκολλα OCPP.

ο ΙΝΓΕΡΕΒ ΓΡΑΜΜΑ 50 (Το 50KW DC / 44KW AC) είναι ο ιδανικός πολύ γρήγορος φορτιστής για βενζινάδικα και στόλους με μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων. Είναι συμβατό με όλα τα τρέχοντα πρότυπα γρήγορης φόρτισης, CHAdeMO, CCS και Type 2 Mode 3 43 kW, καθιστώντας την την ιδανική λύση για φόρτιση όλων των τύπων ηλεκτρικών οχημάτων. Το Trigger INGEREV RAPID 50 προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης AC και DC, με δυναμική διαχείριση ισχύος μεταξύ των δύο πριζών και ακόμη και μεταξύ διαφορετικών μονάδων RAPID στην ίδια εγκατάσταση.

Source