Μια Mercedes-Benz G-Class με πόρτες αυτοκτονίας (βίντεο)

Η εταιρεία αναβάθμισης Hofele μετατρέπει τη Mercedes-Benz G-Class σε λιμουζίνα “εκτός δρόμου”.

Το γερμανικό SUV είναι ένας πόλος έλξης για πολλούς βελτιωτές, κάτι που οι Γερμανοί Χόφλεϊ, το οποίο έχει παρουσιάσει προηγουμένως ένα εξαθέσια έκδοση της G-Class, για όσους πρέπει να μεταφέρουν πολλούς επιβάτες.

Τώρα μας παρουσιάζει μια διαφορετική έκδοση του ανθεκτικού μοντέλου που γνωρίζουμε Mercedes-Benz, που τον φέρει κωδικός Ultimate HG που σίγουρα θα βρει πολλούς οπαδούς. Σε σύγκριση με το μοντέλο παραγωγής, αυτή η συγκεκριμένη G-Class έχει μια διαφορετική εμφάνιση κατ ‘αρχήν, με την τοποθέτηση αρκετών επιφανειών χρωμίου στην μπροστινή μάσκα, φώτα και προφυλακτήρα.

Επίσης στο μενού βρίσκονται οι σφυρηλατημένοι και αεροδυναμικά σχεδιασμένοι τροχοί 23 ιντσών, η μπάρα LED τοποθετημένη στην οροφή και τα τόξα από ανθρακονήματα. Για να δώσει μια επιπλέον δόση πολυτέλειας, ο Hofele έδωσε στο μοντέλο ένα εξωτερικό δίχρωμο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε Maybach, δανείζοντας αποχρώσεις Carpathian Grey από Range Rover και Crystal Black από Ρολς ρόις. Ωστόσο, το κυρίαρχο στοιχείο του G-Class Ultimate HG αφορά τις πίσω πόρτες που ακολουθούν τη φιλοσοφία «αυτοκτονία» με αντίθετες λαβές, κάτι που χρησιμοποιήθηκε επίσης από Μάζντα με το αγαπημένο μας RX-8 και πιο πρόσφατα με το ηλεκτρικό ΜΧ-30. Στην πραγματικότητα, σε συνδυασμό με τις ηλεκτρικές πτυσσόμενες σκάλες, οι επιβάτες έχουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό.

Μιλώντας για αυτό, οι οικοδόμοι έχουν τοποθετήσει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα-πολυθρόνες και για το πίσω μέρος, το οποίο περιλαμβάνει σύστημα εξαερισμού / θέρμανσης, λειτουργίες μασάζ, ενώ είναι επενδεδυμένα με δέρμα Nappa με διάτρητη ραφή. Ταυτόχρονα, υπάρχει ξεχωριστό σύστημα ψυχαγωγίας για κάθε επιβάτη, χαλάκια από αυθεντικό μαλλί και ασύρματη φόρτιση συσκευών.

Διαβάστε επίσης:

“Δώρο” 2 μήνες σε τέλη κυκλοφορίας 2021 – Ποιος νοιάζεται;

Πάνω από 10.000 σημεία φόρτισης σε 252 Δήμους!

Ηλεκτρονικά διόδια ανάλογα με τις εκπομπές CO2 και χιλιόμετρα!

Source