Το Toyota GR Supra είναι “ζεστό” και με ανοιχτή οροφή

Το “ανοιχτό” Toyota GR Supra Sport Top έχει υποβληθεί σε εργασίες για να διατηρήσει τη δομική του ακαμψία, ενώ αποτίει φόρο τιμής στα μετατρέψιμα Supra της τελευταίας χιλιετίας.

Με γνώμονα τη μεγάλη απάντηση ότι το GR Supra Heritage Edition στο ντεμπούτο του, στην περσινή έκθεση βελτίωσης ΣΕΜΑ, ο Toyota αποφάσισε να παρουσιάσει μια άλλη έκδοση του μοντέλου.

Ο λόγος για GR Supra Sport Κορυφή, ένας εφάπαξ ψηφιακή δημιουργία αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το φετινό διαδικτυακό SEMA. Σημειώνεται ότι πρόκειται για μοντέλο roadster (με ανοιχτή οροφή) το οποίο αποτίει φόρο τιμής στην «ανοιχτή» Supra των δεκαετιών του 1980 και 1990

Σύμφωνα με το ίδιο το εμπορικό σήμα, οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του μοντέλου κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που σχετίζονται με το αφαίρεση της οροφής, καθώς και ένα Ενότητα, σημαντικό για συνολική δομή του GR Supra.

Πιο συγκεκριμένα, η αρμόδια ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το δομική ακαμψία του οχήματος, παρέχοντας βοήθεια στο μεγάλα μέρη του σκελετού του. Τώρα το πτυσσόμενη οροφή περιλαμβάνει δύο αποσπώμενα κομμάτια, τα οποία αποθηκεύονται σε ειδικές υποδοχές στο χώρο αποσκευών.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, το μοντέλο υιοθετεί πολλά στοιχεία από Supra τέταρτης γενιάς, ενώ δίνουν έναν ιδιαίτερο, ρετρό τόνο στρογγυλά πίσω φώτα.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε στις Ασπρο χρώμα, ενώ μια όμορφη αντίθεση δημιουργείται από μαύρη σκιά στα περβάζια, προφυλακτήρας, διαχύτης και ζάντες, καθώς φινίρισμα του πάνω μέρους του μοντέλου σε μαύρο πιάνο.

Διαβάστε επίσης:

Το Toyota Supra έρχεται επίσης με χειροκίνητο κιβώτιο

Ένα Toyota Supra παντός εδάφους

Η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει θησαυρό

Source